Redactia.ro
Home » Monden » Momentul amuzant în care Regina Elisabeta aleargă pe tocuri să-l prindă pe William. Imagini senzaționale cu cei doi

Momentul amuzant în care Regina Elisabeta aleargă pe tocuri să-l prindă pe William. Imagini senzaționale cu cei doi

GALERIE FOTO (4) Momentul amuzant în care Regina Elisabeta aleargă pe tocuri să-l prindă pe WilliamR

Momentul amuzant în care Regina Elisabeta aleargă să-l prindă pe Harry. În prezent, relația prințului Harry cu Familia Regală nu mai este atât de apropiată ca în trecut. Regina Elisabeta poate fi șeful monarhiei britanice, dar cel mai important rol pe care l-a avut și îl are în continuare, este cel de bunică. Recent, a apărut un moment inedit care s-a petrecut în timpul copilăriei lui William. Cum au fost surprinși cei doi?

Momentul amuzant în care Regina Elisabeta aleargă pe tocuri să-l prindă pe William. Imagini senzaționale cu cei doi

Momentul amuzant în care Regina Elisabeta aleargă să-l prindă pe William. Regina Elisabeta a II-a a avut o relație apropiată cu William și Harry, mai ales după ce aceștia și-au pierdut mama, pe Prințesa Diana. Aceasta a avut grijă în mod special de cei doi frați. Chiar dacă în prezent, Harry s-a îndepărtat de Casa Regală și a renunțat la responsabilitățile regale, acesta încearcă să aibă o relație frumoasă cu bunica lui.

Recent, a fost publicat un clip video cu Regina Elisabeta în timp ce alerga să-l prindă pe micul William, fiul cel mare al Printului Charles și al Printesei Diana. Filmuletul a fost imortalizat în urmă cu mai bine de 30 de ani, dar imaginile sunt senzaționale. Clipul video a fost realizat la nunta prințului Andrew și Sarah Ferguson în 1986, iar imaginile arată o trăsură regală trasă de cai care transporta cuplul regal și invitații îi urmăresc cu atenție, în timp ce le urma numai de bine.

Suverna purta o rochie albastră combinată cu o pălărie splendidă. Ei bine, printul Willaim avea să o pună la încercare pe bunica lui, care era îmbrăcată foarte elegant. Acesta a început să fugă după trăsura în care se aflau cei doi miri, moment în care Regina Elisabeta este surprinsă alergănd foarte tare, pe tocuri, pentru a-l opri pe William. Imaginile au devenit virale în mediul online, arătându-ne o altă latură a reginei, una amuzantă. Internauții au fost impresionați de agilitatea reginei și s-au declarat amuzați de acest moment.

Mesajul emoționat transmis de Regina Elisabeta pentru Printul Harry

Anul trecut, Harry a revenit în Marea Britanie pentru ultimele responsabilități în calitate de membru al familiei regale, iar cu această ocazie a avut o întâlnire și cu bunica lui, Regina Elisabeta. Conform surselor din interiorul castelului, cei doi au vorbit timp de patru ore, cel mai probabil despre situația tensionată cu Meghan Markle.

Totodată, se pare că Regina Elisabeta i-ar fi spus nepotului său că oricând este binevenit în sânul familiei în cazul în care se răzgândește și ar vrea să-și reia atribuțiile regale. „Regina a avut foarte multe lucruri de discutat cu prinţul Harry, iar aceasta a fost ocazia ideală pentru ca amândoi să-şi spună ce au pe suflet. Sâmbătă a fost prima oară când regina a avut ocazia să discute între patru ochi cu Harry pentru a-l întreba ce planuri are cu adevărat. A fost o discuţie foarte relaxată. Regina a acceptat ideea că nepotul ei va locui de acum înainte în Canada, însă ar vrea să petreacă mai mult timp cu micuţul Archie, strănepotul ei„, a spus sursa regala citata de presa locala. La sfârșitul conversației, Regina i-ar fi spus lui Harry că atât el, cât și Meghan și Archie sunt bineveniți să se întoarcă înapoi și că vor fi primiți cu brațele deschise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: