Redactia.ro
Home » Știri » Gestul pe care l-a făcut Kate Middleton la înmormântarea prințului Philip! Ce a făcut aceasta pentru William și Harry

Gestul pe care l-a făcut Kate Middleton la înmormântarea prințului Philip! Ce a făcut aceasta pentru William și Harry

GALERIE FOTO (2) Gestul pe care l-a făcut Kate Middleton la înmormântarea prințului Philip! Ce a făcut aceasta pentru William și Harry

Înmormântarea Prințului Philip a avut loc sâmbătă, 17 aprilie. În timpul funerariilor, Ducesa Kate Middleton a fost lăudată pentru gestul pe care aceasta l-a făcut. 

Gestul pe care l-a făcut Kate Middleton la înmormântarea prințului Philip

După funerariile Prințului Philip, Ducesa de Cambridge Kate Middleton a fost lăudată de presa internațională pentru gestul făcut, atunci când aceasta s-a restras din conversația prințului William și a prințului Harry, lăsându-i pe aceștia să discute singuri.

Kate Middleton a fost văzută mergând alături de cei doi frați după înmormântarea prințului Philip, în timp ce părăseau Capela Sf. Gheorghe pentru a merge înapoi la castelul Windsor. Deși cei doi începuseră discuția în timp ce Kate era lângă ei, ducesa de Cambridge s-a restras și i-a lăsat pe cei doi să discute în liniște.

Cei doi au frați au avut parte de tensiuni în relația lor atunci când Harry și Meghan Markel au oferit un interviu cu Oprah Winfrey. Problemele expuse în acel înterviu au creat mari discuții în Familia Regală, lucru care l-a deranjat pe William și l-a făcut să fie furios pe fratele său.

Se pare că Ducele de Cambridge s-a supărat foarte tare atunci când interviul a apărut în spațiul public, pentru că acesta viza afirmații dăunătoare Casei Regale. Meghan Markel și Harry au expus în fața tuturor probleme care s-au întâmplat în timpul cât aceștia încă se aflau la Palatul Buckingham. Ducii de Sussex au acuzat Familia Regală că au ignorat problemele de sănătate mintală pe care le avea Meghan și chiar au insinuat că ar fi vorba de rasism.

Gestul pe care l-a făcut Kate Middleton la înmormântarea prințului Philip! Ce a făcut aceasta pentru William și Harry

William și Harry nu au apucat să vorbească despre problemele lor până la înmormântarea prințului Philip și, deși mulți credeau că nu o să schimbe două vorbe, cei doi au purtat o întreagă discuție. La început, aceștia nu au stat unul lângă celălalt, însă după funerarii cei doi au ajuns să discute. În acest moment, Kate Middleton s-a restras și i-a lăsat să vorbească în voie, lucru care a fost admirat de presa internațională.

”Într-un moment bine coordonat, dar și cu aspect relativ natural, Harry a mers în spatele lui William și Kate pentru a se alătura lor, mergând între ei și discutând cu amândoi. După câteva secunde din ceea ce părea a fi o conversație naturală, Kate s-a retras, lăsându-i pe cei doi frați să meargă vorbind singuri. Acesta a fost mai degrabă un moment autentic de unitate decât ceva inventat pentru camere”, au scris jurnaliștii din presa internațională.

Prinții William și Harry, discuție după înmormântarea bunicului lor

La încheierea funeraliilor bunicului lor Philip, prinţii William şi Harry au plecat împreună din capela St.George şi au fost văzuţi discutând. Potrivit jurnaliștilor de la Daily Express, cei doi ar fi discutat despre funeraliile bunicului lor și au căzut de acord că ceremonia a fost exact așa cum și-ar fi dorit Prințul Philip, asta după ce imaginile au fost analizate de specialiști în tehnica citirii pe buze.

”Da, a fost grozav, nu-i așa?”, a spus Prințul William, după ce și-a dat jos masca.

”A fost exact așa cum și-ar fi dori”, a replicat Prințul Harry.

Prinţul Harry, care poartă şi titlul de duce de Sussex, a fost de asemenea văzut în timp ce îi mulţumea arhiepiscopului de Canterbury care a oficiat slujba religioasă, înainte de a o saluta pe ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William. În acel moment, s-au apropiat de ei prinţul William, iar cei doi fraţi au parcurs discutând împreună o bucată de drum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: