Redactia.ro
Home » Sport » Viitorul – Astra 0-1! Andone:”Iar se ia lumea de noi că facem grătare”

Viitorul – Astra 0-1! Andone:”Iar se ia lumea de noi că facem grătare”

Viitorul – Astra 0-1

Viitorul – Astra 0-1. Echipa antrenată de Bogdan Andone a ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1. Tehnicianul giurgiuvenilor spune că această performanță se datorează atmosferei de la echipă.

După ce a câștigat la Ovidiu, Astra s-a apropiat la doar un punct de liderul CFR Cluj. Totuși, Bogdan Andone nu se gândește la titlu.

„Iar se ia lumea de noi, că facem grătare…Atmosfera este bună, băieții merită felicitați, muncesc enorm, suferă, se sacrifică. Am întâlnit cea mai bună echipă pe teren propriu, aveau aproape patru goluri pe meci acasă. Au o filosofie foarte bună de joc, este echipa cu cel mai bun joc calitativ, cel mai dinamic”, a declarat antrenorul Astrei.

Valentin Gheorghe a adus cele 3 puncte Astrei

Valentin Gheorghe a înscris unicul gol al meciului. Denis Alibec a fost omul cu pasa decisivă la singura reuşită a meciului de la Ovidiu. Viitorul a fost echipa care a avut mai multe ocazii, dar scorul a rămas neschimbat. În această seară, după aproape 4 luni a revenit pe teren și Eric.

”Lucrăm foarte mult contraaatacul, avem jucători în apărare cu experiență, cum e Tamaș). Face niște meciuri senzaționale. Avem jucători în față care pot face diferența oricând, ne-a reușit în această seară. Mai este mult până la final, primul nostru obiectiv este să terminăm în play-off. Cred că Viitorul, pe teren propriu, este cea mai puternică echipă din campionat. Noi am așteptat momentul oportun și ne-a ieșit, asta e cel mai important”, a spus eroul Astrei la finalul meciului.

În următoarea etapă, Astra va juca cu Universitatea Craiova, în timp ce Viitorul o întâlnește pe Voluntari.

Citește și: Universitatea Craiova – Botoșani 3-1! Pițurcă nu se gândește la titlu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: