Redactia.ro
Home » Sport » Universitatea Craiova – Botoșani 3-1! Pițurcă nu se gândește la titlu

Universitatea Craiova – Botoșani 3-1! Pițurcă nu se gândește la titlu

Universitatea Craiova - Botoșani 3-1

Universitatea Craiova – Botoșani 3-1. Deși oltenii au câștigat în acestă seară, antrenorul Victor Pițurcă spune că nu este momentul să se gândească la titlu.

Oltenii au făcut spectacol în Bănie și au câștigat meciul cu Botoșani. În ciuda victoriei, Victor Pițurcă este rezervat când vine vorba de titlu.

„M-am grăbit cu anumite declaraţii când am venit, trebuie să stai o lună-două să evaluezi jucătorii, forma lor fizică, psihică. Mai e nevoie de muncă, am băieți cu caracter bun. Sunt mai moderat acum în declaraţii, să treacă astea trei meciuri, apoi vom vedea. Ne gândim să aducem doi trei jucători, să vedem dacă îi putem transfera”, a spus Pițurcă după meci.

Spectacol în Bănie!

Echipa lui Pițurcă a câștigat pe teren propriu meciul cu Botoșani, după ce etapa trecută a învins cu 3-0 pe Hermannstadt. Bărbuţ a ratat prima ocazie a meciului în minutul 12. Mihăilă și-a trecut însă în cont a treia reuşită a sezonului. Oaspeţii nu s-au apropiat de poarta oltenilor în primele 30 de minute, iar Andrei Ivan a scos penalty-ul din care Cicâldău a făcut 2-0. Ofosu a redus din diferenţă înainte de pauză. În prelungiri, Botoşani şi-a adus şi portarul în careul oltenilor, la un corner, dar alb-albaştrii au scăpat pe contraatac şi Vătăjelu a stabilit scorul final, 3-1. După această victorie, pițurcă se gândește deja la meicul cu Astra.

„Am primit gol și ne-am făcut viață grea. Am vorbit altceva cu jucătorii la pauză, dar n-am mai putut să menținem ritmul, să atacăm, iar ei ne-au pus probleme, au stat fizic și psihic mai bine. Astra a câştigat ultimele şapte meciuri, cu un Tamaș, Budescu, această echipă poate realiza orice”, a declarat Victor Piţurcă, la Digi Sport, după meci.

Citește și: Ipoteză bombă! Un miliardar celebru vrea să cumpere AC Milan!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: