Redactia.ro
Home » Știri » Viitorul Ministru al Turismului a făcut anunțul! Tichetele de vacanță vor fi din nou emise în anul 2022

Viitorul Ministru al Turismului a făcut anunțul! Tichetele de vacanță vor fi din nou emise în anul 2022

Vama Veche este noua Mamaia! Cât a ajuns să coste o sticlă de apă pe litoralul românesc

Vești bune pentru români! Viitorul Ministru al Turismului, Daniel Cadariu promite emiterea tichetelor de vacanță pentru anul 2022. Ce alte anunțuri a mai făcut acesta.

Daniel Cadariu: „Vor fi emise!”

Românii pot sta liniștiți în acest an! Viitorul Ministru al Turismului le-a promis emiterea pentru anul 2022 a tichetelor de vacanţă în valoare de 1.450 de lei pentru lucrătorii din sectorul bugetar. De asemena el a precizat că vor funcţiona şi pentru cei din mediul privat. Agenţii economici care doresc să emită aceste tichete de vacanţă vor putea deduce cheltuielile cu aceste sume.

Tot pentru partea de turism, pentru anul 2022 vor fi emise din nou tichetele de vacanţă în valoare de 1.450 de lei pentru lucrătorii din sectorul bugetar, dar vor funcţiona şi pentru cei din mediul privat. Agenţii economici care doresc să emită aceste tichete de vacanţă vor putea deduce cheltuielile cu aceste sume.

În măsura în care în perioada aceasta de aplicare a acestui program de guvernare economia va funcţiona şi încasările la buget vor fi suficient de mari, intenţionăm ca mare parte din aceste cheltuieli să le compensăm către agenţii economici de la bugetul de stat, dar asta ţine strict de mersul economiei”, a spus Daniel Cadariu.

Când vor primii românii aceste tichete

Viitorul Ministru al Turismului a precizat că tichetele vor fi acordate de la începutul anului 2022. Acesta a vorbit și despre posibilitatea de a fi limitate aceste vouchere în ceea ce privește staţiunile balneo şi la agroturism.

Noi, acum, ca minister, trebuie să creăm strategii. Făcând analiza s-a constatat că anumite sectoare din domeniul turismului au rămas în urmă – staţiunile balneo şi turismul din mediul rural. Ţinta principală acolo este. Însă, în măsura în care există cerere, ele trebuie aplicate pentru toţi, pentru că după un an de activitate constaţi că la bugetul statului se întorc mult mai mulţi bani, pentru că ştim foarte bine că se pune în mişcare activitatea din domeniul turismului”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: