Redactia.ro
Home » Sport » Viitorul românului, coleg cu Ronaldo a fost decis! Ce se întâmplă cu Drăgușin

Viitorul românului, coleg cu Ronaldo a fost decis! Ce se întâmplă cu Drăgușin

Radu Drăgușin, juventus torino, contract nou

Italienii de la Juventus i-au decis soarta românului Radu Drăgușin. Jurnaliștii italieni susțin că puștiul de 18 ani va semna un nou contract valabil până în 2025.

Noua revelație, Radu Drăgușin a jucat până acum cinci meciuri în echipa de seniori la Juventus. Miercuri a fost integralist în victoria cu Spal, 4-0 din sferturile de finală ale Cupei Italiei. Contractul românului expiră în această vară.

„Directorul sportiv Fabio Paratici caută o variantă contractuală care să mulțumească toate părțile implicate. Așa cum obișnuiește Juventus, anunțul oficial va fi făcut la momentul potrivit, însă, la momentul actual, semnătura lui Drăgușin pare doar o formalitate. Nu e o coincidență că la meciul cu Spal, Pirlo a ales o defensivă tânără, formată din De Ligt, Demiral și Drăgușin”, au scris cei de la publicația italiană, Gazzetta Dello Sport.

Și antrenorul italienilor pare încântat de evoluțiile românului.

„Suntem fericiți atât pentru rezultat, cât și pentru faptul că am putut folosi atât de mulți jucători tineri. Nu e ușor să joci la nivelul acesta cu Juventus. Tinerii se descurcă bine, dar, din fericire, i-am recuperat pe cei care au fost infectați cu COVID-19 și sperăm să nu mai avem probleme. Depinde de ce se va întâmpla în viitor, nu e ușor să treci de la un meci de Cupă la altul. Frabotta a jucat des, la fel și Drăgușin. Dacă va fi loc, vor juca”, a spus Andrea Pirlo, potrivit tuttomercatoweb.com.

Oferte pentru Radu Drăgușin

În ultima perioadă au fost zvonuri că puștiul de 18 ani este dorit de mai multe echipe. Printre acestea sunt Sassuolo sau RB Leipzig, dar Radu Drăgușin a declarat în mai multe rânduri că și-ar dori să rămână la campioana Italiei, unde este coleg cu Cristiano Ronaldo.
Fundașul a ajuns la Juventus Torino în urmă cu doi ani de la Sport Regal București, pentru suma de 250.000 de euro. În sezonul 2018/2019, românul a luat un premiu pentru evoluțiile sale la Centrul de Juniori Juventus! La echipa U17 a celor de la Juventus a jucat în 20 de partide. Apoi, a trecut la echipa de U19, iar în final la U23.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: