Redactia.ro
Home » Sport » În ce top a intrat Radu Drăgușin! „Înalt, solid și talentat”

În ce top a intrat Radu Drăgușin! „Înalt, solid și talentat”

Radu Drăgușin, juventus, cristiano ronaldo,

Radu Drăgușin și-a făcut loc într-o listă special alcătuită de UEFA. Românul celor de la Juventus Torino face parte dintre cei 50 de fotbaliști “de urmărit în cursul anului 2021”.

Radu Drăgușin, căpitanul echipei de tineret a României este la Juventus Torino de doi ani. Și-a făcut și debutul în Serie A, dar și în Liga Campionilor, fiind lăudat de jurnaliștii italieni. Înainte de a ajunge să joace în campionatul din Italia el a evoluat pentru echipele de junior și tineret ale torinezilor.

„Înalt, solid și talentat. Aflat de două sezoane la Juventus, impozantul căpitan al echipei de tineret a României şi-a făcut recent debutul în Serie A și în Liga Campionilor. Este înalt, solid şi talentat. Urmăriţi-l cu atenție la Campionatul European Under 21”, este descrierea făcută de cei de la UEFA, tânărului român.

Internaționalul român are 18 ani. Italienii de la Juventus Torino l-au transferat în urmă cu doi ani de la Sport Regal Bucureşti, pentru suma de 250.000 de euro.

Transformarea lui Radu Drăgușin

Antrenorul Andrea Piro a decis să-l integreze în echipă la începutut sezonului. Evoluția sa în ultimii doi ani a fost remarcabilă. După ce a ajuns în Italia, în 12 luni a pus 5 kg de masă muscular. A crescut și în înălțime, având acum 1.92m.
În sezonul 2018/2019, românul a primit un premiul pentru evoluțiile sale la Centrul de Juniori Juventus! La echipa U17 a celor de la juventus a jucat 20 de meciuri. Au urmat apoi echipele de U19 și U23.

„Chiar şi prin comportamentul faţă de ceilalți colegi, atât în timpul orelor de italiană, cât și la alte cursuri, dă dovadă de educație și colegialitate, fiind un adevărat exemplu”, scriau cei de la Juventus, în 2019, despre Drăgușin.

Acum, românul este încântat că poate juca alături de Cristiano Ronaldo.

„Cristiano Ronaldo se poartă frumos cu Radu și cu ceilalți tineri, toate vedetele de la Juventus sunt preocupate să le dea sfaturi, să-i ajute. Drăgușin, ca să-l imite pe Ronaldo, muncește 4 ore pe zi, în afara antrenamentului propriu-zis! Două ore înainte și două ore după”, a spus Florin Manea, impresarul fotbalistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: