Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo, fotbalistul secolului!

Cristiano Ronaldo, fotbalistul secolului!

cristiano ronaldo, Robert Lewandowski, Globe Soccer Awards

Starurile fotbalului s-au adunat la Dubai, unde a avut loc gala Globe Soccer Awards. Nu au lipsit Cristiano Ronaldo sau Robert Lewandowski.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Globe Soccer (@globesoccer)

Iker Casillas , Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, sau Gerard Pique au fost printer forbaliștii care nu au ratat cel mai mare eveniment al anului. Globe Soccer Awards. De altfel, Ronaldo a primit și un premiu. A fost ales fotbalistul secolului, învingându-l din nou pe marele său rival, Leo Messi. Portughezul a venit însoțit de logodnica sa, Georgina Rodriguez.

”E frumos să atingi un nou record de fiecare dată. Nu e ușor, sunt atâția ani dar cifrele vorbesc de la sine. Sunt mândru de ceea ce am realizat, nu ar fi fost ușor fără cei care au fost alături de mine. Este un premiu fantastic, am fost inclus și în cea mai bună echipă conform France Football. Ceea ce contează este că îmi place încă să joc fotbal chiar dacă fac asta de 20 de ani. E o viață fantastică,” a fost discursul lui Cristiano Ronaldo.

Ronaldo va devein de la 1 ianuarie 2021 singurul jucător în activitate care dă goluri în fiecare sezon în ultimele două decenii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Globe Soccer (@globesoccer)

Cine a fost desemnat antrenorul secolului

Pentru titlul de antrenorul secolului au fost nominalizați Pep Guardiola, Alex Ferguson, Zinedine Zidane și Jose Mourinho. Guardiola a obținut cele mai multe voturi și a fost desemnat antrenorul secolului. Hansi Flick, tehnicianul celor de la Bayern a fost desemnat antrenorul anului, trecând de Jurgen Klopp și Gasperini de la Atalanta.
Cum era de așteptat, polonezul Robert Lewandowski a primit premiul pentru jucătorul anului, așa cum s-a întâmplat și în cadrul galei FIFA Best Awards.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Globe Soccer (@globesoccer)

După un an în care a câștigat tot ce se putea, Bayern a fost aleasă cea mai bună echipă din 2020, în timp ce Real Madrid este echipa secolului.
Gerard Pique și Iker Casillas au fost și ei premiați. Li s-au decernat premii pentru toată carieră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Globe Soccer (@globesoccer)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: