Redactia.ro
Home » Sport » Cum arăta Georgina înainte de a fi iubita lui Ronaldo!

Cum arăta Georgina înainte de a fi iubita lui Ronaldo!

GALERIE FOTO (2) Georgina Rodriguez, cristiano ronaldo, operatii estetice

Georgina Rodriguez a devenit celebră după ce a apărut la brațul lui Cristiano Ronaldo, în 2016. Acum, bruneta impresionează prin eleganță și frumusețe, dar în trecut lucrurile au fost total diferite.

Partenera lui Cristiano Ronaldo a devenit cunoscută rapid după ce s-a afișat cu celebrul fotbalist. Este una dintre cele mai apreciate vedete, având 21,9 milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Aparițiile sale sunt mereu perfecte. Lucrurile nu au fost însă mereu așa. Pe un cont de instagram au apărut poze cu bruneta făcute înainte de a deveni celebră. Iar diferența este uriașă. Fanii au comentat imediat. Unii spun că diferența este uriașă, alții consideră că este la fel de frumoasă în ambele ipostaze.

Viața Georginei Rodriguez nu a fost mereu una “roz”. A crescut într-o familie modestă, în nordul Spaniei. Și-ar fi dorit să devină balerină, dar părinții nu și-au permis să plătească lecțiile. La vârsta de 15 ani a plecat de acasă și s-a angajat la un magazine. A fost o perioadă dificilă. Câștiga 250 de lire pe săptămână și locuia într-o casă cu alte 5 persoane. Apoi, s-a mutat în San Sebastian și s-a angajat la un magazine cu haine de lux. A urmat mutarea în Marea Britanie, unde a stat doi ani. Revenită în Spania, s-a angajat la un magazine Gucci, acolo unde l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo.

„Ne-am întâlnit la Gucci, unde lucram ca asistentă de vânzări. Câteva zile mai târziu ne-am întâlnit la un eveniment al brandului. Atunci am început să vorbim mai mult, puteam să mă exprim altfel decât atunci când mă aflam la muncă. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi. Îmi place să-mi petrec timpul mai mult acasă decât în altă parte pentru a putea fi mai aproape de copii. Ei vor fi întotdeauna pe primul plan.”, a spus bruneta într-un interviu în urmă cu ceva vreme.

Ronaldo și Georgina, planuri de nuntă

Apropiații cuplului spun că cei doi au făcut deja planurile de nuntă. Oricum bruneta a primit inelul de logodnă. O piesă care costă în jur de 500.000 de lire. Încercările nu tocmai ușoare prin care a trecut sunt acum doar o amintire. În prezent bruneta câștigă o avere. Georgina se afișează doar în ținute cumpărate de la celebre case de modă, unele modele fiind chiar exclusive. Rochii de peste 3.000 de euro, șosete de 150 de euro perechea, genți de mii de euro, sunt doar câteva dintre piesele remarcate de. Din colecția sa de genți face parte una foarte rară, din piele de crocodil, marca Birkin în valoare de 160.000 de euro.

„Fiind partenera cuiva atât de faimos nu este așa ușor cum pare, dar nu mi-aș dori ca lucrurile să stea altfel”, declara Georgina.

Ronaldo și Georgina au împreună o fetiță, Alana Martina, dar bruneta are grijă de toți copiii starului portughez.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: