Redactia.ro
Home » Sport » Georgina Rodriguez apariție incendiară la TV! Cum s-a costumat bruneta

Georgina Rodriguez apariție incendiară la TV! Cum s-a costumat bruneta

Georgina Rodriguez, cristiano ronaldo,

Iubita lui Cristiano Ronaldo a apărut într-un show TV și a lăsat cu gura căscată audiența. Georgina Rodriguez a ales un costum absolut fabulos și a impresionat juriul.

Frumoasa brunetă a dat curs invitației producătorilor de la un show celebru, “Mask Singer”. După cum se știe este un spectacol TV în care participanții apar costunați. Iubita fotbalistului de la Juventus a decis să se costumeze în leu, iar apariția sa a fost răsplătită cu ropote de aplauze. Și juriul a rămas impresionat. Înainte ca jurații să o recunoască, bruneta a dat și indicii.

“Îmi place șunca de calitate. Îmi place să mă uit la filmul meu preferat depe canapeaua mea favorită și, poate, odată să fiu de partea cealaltă a ecranului”, a spus iubita fotbalistului.

Georgina Rodriguez a postat filmulețul pe contul său de socializare și imediat a strâns milioane de aprecieri și mii de comentarii.

“#MaskSinger este cea mai bună emisiune de divertisment din Spania în ultimii 8 ani cu 27,4% și cea mai vizionată a sezonului, cu 3.740.000 de spectatori pe @antena3com. De asemenea, a atins minutul de aur cu aproximativ 4,4 milioane de telespectatori în momentul în care mi-am scos masca (30,2% din audiență)”, a scris apoi Georgina pe Instagram.

Apariție incendiară a iubitei fotbalistului

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Qué gran honor actuar en el estreno de MASK SINGER en España!!! 😍💃🏻✨ #MaskSinger arrasa como el mejor estreno de entretenimiento en España en 8 años con un 27,4% y lo más visto de la temporada con 3.740.000 espectadores en @antena3com. También consigue el minuto de oro con cerca de 4,4 millones de espectadores en el momento en el que yo me quito la máscara (el 30,2% de la audiencia). En redes sociales fuimos líderes: primer trending topic nacional, segundo mundial, 35 trending topics en total. Además, fue líder en share social y acumula +77.700 tuits y 40 millones de impresiones. El minuto de oro del día en redes se produjo a las 00:19h, con 1.995 tuits en un solo minuto, cuando se descubrió que YO estaba debajo de León 🦁 Muchas gracias ❤️ @masksingera3 @antena3com @fremantleesp @susanauribarri @ivana_rh @alfinproducciones

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) pe

Georgina Rodriguez face furori pe instagram

Georgina Rodriguez postează fotografii fie cu ea, fie cu familia aproape zilnic. Are 21,7 milioane de urmăritori așa că adună o grămadă de aprecieri la fiecare postare pe care o face. În cea mai recentă apariție s-a fotografiat în pijama. Normal că nu orice fel de pijama. Aceasta a fost realizată de un brand celebru, Luis Vuitton și face parte din cea mai nouă colecție. Cine vrea să cumpere o ținută asemănătoare, trebuie să plătească nu mai puțin de 2.700 de euro. Și asta pentru că pantalonii costă 1.300 de euro, iar bluza 1.400 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: