Redactia.ro
Home » Sport » Georgina Rodriguez dă din casă! Cum se poartă Ronaldo cu iubita sa

Georgina Rodriguez dă din casă! Cum se poartă Ronaldo cu iubita sa

cristiano ronaldo, Leo Messi, cristiano ronaldo instagram

Logodnica starului de la Juventus, Georgina Rodriguez le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Paris Match detalii despre relația cu Ronaldo. „Mereu mă protejează”, a spus frumoasa brunetă.

Georgina Rodriguez vorbește destul de rar despre relația pe care o are cu Cristiano Ronaldo. Bruneta a acceptat totuși invitația jurnaliștilor de la o celebră revistă și le-a dezvăluit câteva secrete. Logodnica lui CR7 a amintit din nou despre momentul în care și-a întâlnit marea dragoste.

„A fost dragoste la prima vedere. Ne-am întâlnit prima dată pe o stradă din Madrid, când mă întorceam acasă. N-am avut curaj să vorbin. Puțin mai târziu, a venit la magazinul la care lucram ca vânzătoare. Soarta ne-a adus din nou împreună la o petrecere. Acolo am vorbit pentru prima dată. A fost un moment foarte special. Deși era lume în preajma noastră, ne simțeam singuri”, a spus Georgina Rodriguez .

Cei doi formează un cuplu de aproape 4 ani și pare că au o relație perfectă.

„Suntem foarte uniți și mă protejează. Mă atrage tot la el”, a mai spus logodnica fotbalistului.

Ronaldo nu a scăpat de COVID – 19

Ronaldo este în izolare după ce a aflat că este infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut pe 13 octombrie, în momentul în care lusitanul era în cantonamentul echipei naționale a Portugaliei. Fotbalistul se simte bine și este asimptomatic, dar nu a scăpat încă de boală. La nouă zile după ce a fost depistat pozitiv, a refăcut testul și încă nu este vindecat. Astfel, portughezul are șanse minime să joace în Liga Campionilor săptămâna următoare. Până va scăpa și va putea să revină la antrenamente, fotbalistul se disterază de minune în izolare. Și-a ținut la curent fanii cu tot ce face. Mai întâi a postat o fotografie de la piscină. Apoi, a apărut cu un nou look, fiind aproape tuns zero.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: