Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo va fi amendat! Mesajul portughezului din izolare

Ronaldo va fi amendat! Mesajul portughezului din izolare

cristiano ronaldo, amenda, COVID-19,

Cristiano Ronaldo nu scapă de amendă. Pentru că a încălcat protocolul sanitar din Italia, portughezul nu va fi iertat.

Campioana Italiei a impus reguli de izolare, după ce mijlocaşul Weston McKennie a fost testat pozitiv la Covid-19. Fotbaliștii care ar fi trebuit să plece la echipele naționale erau obligați să aștepte rezultatele testelor pentru coronavirus și apoi să facă deplasarea. Ronaldo, dar și alți colegi, sud-americanii Dybala, Cuadrado, Danilo şi Bentancur nu au ținut cont de nicio regulă. S-au suit în avion și au plecat. Presa din Italia a dezvăluit astăzi, că aceștia nu vor fi iertați după ce au încălcat protocolul sanitar. Suma pe care o va scoate Ronaldo din buzunar este însă una de tot râsul. Aproximativ 400 de euro, ceea ce reprezintă 0,0013% din salariul său anual. Clubul Juventus nu va fi sancționat. A anunțat imediat faptul că are un jucător bolnav și a luat toate măsurile de protecție.

Ronaldo, depistat pozitiv în cantonament

Lusitanul a aflat că are coronavirus în timp ce se afla cu naționala Portugaliei în cantonament. Atacantul a jucat două meciuri. Un amical cu Spania și partida din Liga Națiunilor cu Franța până să afle că este bolnav.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

É como se estivesse aí! Vamos Malta! Força Portugal 💪🏼🇵🇹 #todosportugal

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

După ce a primit rezultatul testului, a luat un avion privat și a zburat la Torino unde s-a izolat.

”Nu lăsa ceea ce nu poți face să stea în calea a ceea ce poți face”, a scris Ronaldo din izolare.

Îmbolnăvirea lui CR7 a avut un impact negativ asupra campioanei Italiei. Imediat acțiunile la bursă au scăzut. Cu 3,23 la sută la bursa din Milano, cu 3,42 la cea din Londra și cu 2,75 la EuroZone. Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva. În 2018, atunci când portughezul a fost acuzat de viol, acțiunile italienilor au înregistrat o scădere simțitoare la bursă.

Loading...