Redactia.ro
Home » Sport » Ce s-a întâmplat cu Juventus, după ce Ronaldo s-a îmbolnăvit

Ce s-a întâmplat cu Juventus, după ce Ronaldo s-a îmbolnăvit

Cristiano Ronaldo, acțiuni, juventus,

Vestea că Ronaldo este bolnav afectează grav clubul Juventus. Acțiunile italienilor au scăzut simțitor. Nu este pentru prima dată când portughezul le dă asemenea bătăi de cap celor de la Juventus.

Ieri, s-a aflat că atacantul Cristiano Ronaldo s-a infectat cu noul coronavirus. El se afla în cantonamentul echipei naționale a Portugaliei. La doar câteva minute după ce s-a aflat știrea acțiunile clubului italian au scăzut simțitor. Cu 3,23 la sută la bursa din Milano, cu 3,42 la cea din Londra și cu 2,75 la EuroZone. La ora 16.30 a fost cea mai mare scădere. Cristiano Ronaldo le-a mai provocat italienilor un incident asemănător și în trecut.

Ce s-a întâmplat în 2018

Italienii au mai suferit și în 2018 din cauza starului portughez. Atunci Ronaldo a fost acuzat de viol, iar acțiunile clubului au scăzut cu 10%. La un calcul simplu, italienii au pierdut 100 de milioane din valoarea de piață. După cum se vede orice face Cristiano Ronaldo afectează și clubul. Atunci când s-a produs transferul lusitanului de la Real Madrid la Juventus, acțiunile au crescut uluitor, deși acesta nu apucase să debuteze pentru noua sa echipă. Atunci italienii au scos un profit de 160 de milioane de euro. Și capitalul clubului a crescut simțitor de la 665 milioane la 825 milioane. Juventus era la acel moment cotată la 730 de milioane de euro, iar acţiunile la bursă au crescut cu 16% în 30 de minute. În plus atunci Juve a scos o sumă colosală din vânzarea tricourilor. 60 de millionane de dolari. Deci, indiferent ce face, atacantul este o adevărată mașinărie de produs bani.

Colegii lui CR7 sunt îngrijorați

După ce s-a aflat că Ronaldo s-a infectat cu COVID-19, colgii de la Juventus l-au sunat să vadă cum se simte. Portughezul nu are simptome așa că petrece liniștit câteva zile. Când l-au sunat colegii, atacantul era la plajă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: