Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo și Ramos și-au dat mâna după ani buni

Ronaldo și Ramos și-au dat mâna după ani buni

cristiano ronaldo, sergio ramos,

Portugalia și Spania au jucat un meci amical, care s-a terminat scor 0-0. Partida a fost un bun prilej pentru ca Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo să-și vorbească.

A fost o perioadă când Cristiano Ronaldo și Sergio Ramos au fost prieteni foarte buni. Aproape 9 ani de zile. Apoi relația dintre cei doi s-a răcit, o dată cu plecarea lui CR7 de la Real Madrid. Se pare că discuțiile dintre cei doi au apărut în moemntul în care portughezul a comentat faptul că în 2018, Modric a câștigat Balonul de Aur, în defavoarea lui.

„Chiar credeți că o să mă duc acasă și o să plâng? Îl felicit pe Modric care a câștigat acest trofeu, însa anul viitor ne vom reîntalni, iar eu voi face tot posibilul să câștig acest premiu. Normal că sunt dezamăgit, dar mă voi antrena și voi continua să muncesc mult”, a declarat la momentul respectiv, portughezul.

Apoi ținând cont și de faptul că Ronaldo s-a mutat în Italia, relația dintre cei doi s-a răcit ușor, ușor.

Ronaldo și Ramos s-au împăcat

Amicalul dintre Portugalia și Spania a fost un bun prilej pentru ca foștii prieteni să se întâlnească.
Căpitanul Realului, Sergio Ramos a fost cel care a postat pe contul său de socializare o fotografie făcută în vestiar alături de prietenul său. Jucătorul spaniolilor ține în mână un tricou semnat de Ronaldo, pe care este scris și un mesaj.

„Suntem încă prin preajmă… și mai urmează multe. Bucuros să vă văd, prieteni!”, a scris Ramos în descrierea pozei.

Etichete: