Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo, testat pozitiv cu COVID – 19

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv cu COVID – 19

cristiano ronaldo, COVID-19, Portugalia,

Nici Cristiano Ronaldo nu a scăpat. S-a infectat cu noul coronavirus în cantonamentul naționalei Portugaliei. Jucătorul lui Juventus s-a izolat deja.

Aseară, Cristiano Ronaldo era liniștit și lua masa alături de colegii săi de la naționala Portugaliei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Unidos dentro e fora do campo! 🇵🇹👏🏽👊🏽 #todosportugal

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe


În urmă cu aproape o oră a aflat însă că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Atacantul lui Juventus a părăsit deja cantonamentul naționalei și s-a izolat. Va sta două săptămâni înainte de a reveni la echipa sa de club Juventus. Cristiano Ronaldo se simte foarte bine fiind asimptomatic. Din păcate ar putea apărea și alte cazuri la naționala Portugaliei. Atacantul a jucat două meciuri. Un amical cu Spania și partida din Liga Națiunilor cu Franța. Federația de fotbal din Portugalia a confirmat că Ronaldo s-a infectat cu COVID – 19.

Încă o veste proastă pentru Ronaldo

Jurnaliștii din Spania au descoperit că portughezul ar putea avea grave probleme cu legea. Acesta deține mai multe săli de sport în Madrid, iar una dintre acestea nu respectă nicio regulă impusă de guvernul spaniol în condițiile pandemiei de coronavirus. Spania este una dintre cele mai afectat țări, numărul persoanelor infectate crescând în fiecare zi. Ronaldo ar putea primi în primă fază doar o amendă, care nu va fi mică. Apoi dacă situția nu se remediază, sala de sport din Madrid ar putea să se închidă. Asta într-o săptămână în care mai primise o veste neplăcută. Femeia care l-a acuzat de viol vrea să-l cheme din nou în fața judecătorilor. Modelul din SUA cere mai mulți bani. Portughezul i-a plătit deja 375 de mii de dolari, pentru a renunța la acuzații. Femeia mai vrea acum încă 210 mii de dolari. Incidentul s-a petrecut în urmă cu 11 ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: