Redactia.ro
Home » Sport » Pe cine încerca Ronaldo să cucerească în momentul în care a cunoscut-o pe Georgina

Pe cine încerca Ronaldo să cucerească în momentul în care a cunoscut-o pe Georgina

cristiano ronaldo, Novak Djokovic, Venus Williams, licitatie

Un jurnalist portughez a dezvăluit de curând faptul că Ronaldo încerca să cucerească o altă domnișoară când a cunoscut-o pe actuala lui iubită.

În urmă cu mai bine de 4 ani, Ronaldo s-a întâlnit pentru o scurtă perioadă cu celebra prezentatoare TV, americanca Aly Eckmann. Tânăra de 29 de ani nu a fost foarte impresionată de șarmul fotbalistului, așa că, spun cunoscuții nu l-a luat în serios. Americanca a devenit cunoscută după ce a câștigat în Brazilia marele premiu la emisiunea ”Big Brother”. Oricum, este greu de crezut că până și celebrul Ronaldo ar putea avea probleme cu femeile.

”Relația lor nu a mers pentru că Alyson nu l-a luat foarte în serios”, a spus ziaristul Adriano Silva, în emisiunea ”Viva la vida”.

Starul lui Juventus nu a stat să-și plângă de milă, ci s-a reorientat rapid. A întâlnit-o pe Georgina Rodriguez și de atunci nu s-au mai despărțit.

Ronaldo și Georgina, unul dintre cele mai sudate cupluri

Ronaldo și Georgina sunt împreună din 2016. S-au cunoscut în magazinul unde lucra frumoasa spanioloaică. Apoi s-au întâlnit la un eveniment monden și de atunci nu s-au mai despărțit. Georgina a declarat în repetate rânduri că a fost dragoste la prima vedere. Este drept că Ronaldo își răsfață zilnic iubita. Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, portughezul îi dă în fiecare lună aproape 80.000 de euro pentru cheltuielile personale. Prietenii cuplului au declarat că CR7 a decis să-i dea această sumă pentru că este foarte mulțumit de cum are grijă Georgina de copiii săi. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (3 ani), dar portughezul mai are trei copii. Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani). De curând se pare că Ronaldo și Georgina s-au logodit. Oricum bruneta a primit un inel care a costat peste 600.000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: