Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo își pregătește nunta! Cât costă inelul de logodnă al iubitei

Cristiano Ronaldo își pregătește nunta! Cât costă inelul de logodnă al iubitei

cristiano ronaldo, Georgina Rodriguez, logodna inel

Cristiano Ronaldo se pare că s-a gândit serios și va face pasul cel mare. Potrivit jurnaliștilor din Marea Britanie, Ronaldo ar fi cerut-o pe Georgina de soție, iar inelul are un preț fabulos.

Nu s-a uitat la bani când a fost vorba de un lucru atât de serios. Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou iubitei sale unul dintre cele mai scumpe inele din lume. Portughezul a cerut-o de soție pe iubita sa de 26 de ani, Georgina Rodriguez în vacanța pe care au petrecut-o pe yacht. Jurnaliștii de la The Sun susțin că Ronaldo a plătit 662.000 de euro pe bijuteria, care cu siguranță a impresionat-o pe superba Georgina.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) pe

Ronaldo și Georgina sunt împreună de 4 ani

Ronaldo și Georgina s-au cunoscut în urmă cu 4 ani. Ea lucra la un magazin Gucci, ca asistent de vânzări. Câteva zile mai târziu s-au întâlnit la un eveniment monden, apoi nu s-au mai despărțit. Cei doi spun că a fost dragoste la prima vedere. Împreună au o fetiță, Alana Martina de 3 ani. Fotbalistul mai are încă trei copii, Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani), de care se ocupă tot Georgina.

Vacanță pe yacht-ul de lux

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, portughezul a decis să nu călătorească în destinații exotice cu familia sa. Au petrecut însă de minune pe ambarcațiunea de lux, pe care fotbalistul celor de la Torino tocmai și-a achiziționat-o. 6 milioane de euro a plătit Ronaldo pentru yacht-ul său. Azimut Grande are 27 metri lungine și este realizată din fibră de carbon. Viteza maximă pe care o atinge este de aproximativ 52 km/h. Yachtul de lux are cinci cabine, şase băi, un bar şi o bucătărie. Anul acesta cele mai multe vedete și-au petrecut vacanța de vară pe yacht-uri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: