Redactia.ro
Home » Știri » Vin ploile în toată țara. O nouă avertizare a intrat în vigoare

Vin ploile în toată țara. O nouă avertizare a intrat în vigoare

Vremea instabila în România

Se strică vremea în aproape toată țara. O nouă avertizare intră în vigoare și este valabilă de joi la prânz până vineri seara.

Avertizare de vreme rea

Din a doua parte a zilei de joi (03 septembrie) în sud-vest, centru, nord-est și la munte, iar în noaptea de joi spre vineri (03/ 04 septembrie) și pe parcursul zilei de vineri (04 septembrie), îndeosebi în jumătatea de est a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020

Vremea va fi caldă în septembrie, iar cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Între 31 august și 7 septembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei acesteia, arată Administrația Națională de Meteorologie, mai ales în jumătatea estică a teritoriului României. Ploile vor veni în vestul țării, centru și nord-vest, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare.

Vremea în luna septembrie 2020

Perioada 7 – 14 septembrie: Temperaturile vor fi cu puțin mai ridicate decât cele normale perioadei pe tot întregul teritoriu, cu o abatere termică mai pronunțată în regiunile din sud-est. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare, iar excepția vine în zona de vest și nord-vest.

Perioada 14 – 21 septembrie: Temperaturile vor avea valori mai ridicate decât cele normale perioadei, în special în sud-est. Regimul precipitațiilor va fi în general apropiat de normal, posibil ușor excedentar, local, în regiunile sudice, centrale și nord-vestice.

Perioada 21 – 28 septembrie: Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Precipitațiile estimate se vor situa în jurul celor normale acestui interval.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: