Redactia.ro
Home » Știri » Vin vremuri grele! Soția lui Gigi Becali nu se ferește să facă economie: Călătorie cu avionul la clasa a doua FOTO

Vin vremuri grele! Soția lui Gigi Becali nu se ferește să facă economie: Călătorie cu avionul la clasa a doua FOTO

GALERIE FOTO (3) Gigi Becali s-a căsătorit cu o verișoară de gradul trei

Vin vremuri grele! Soția lui Gigi Becali nu se ferește să facă economie. Aceasta a călătorit alături de fiica ei cu avionul la clasa a doua. Iată imaginile!

Soția lui Gigi Becali călătorește cu avionul la clasa a doua

Luminița Becali este o femeie discretă și modestă, motiv pentru care niciodată nu aruncă cu banii pe geam. Aceste trăsături de caracter i le-a transmis și fiicei ei. Ambele au fost văzute călătorind cu avionul la clasa a doua, probabil pentru a ajunge la destinația unde vor sărbători Revelionul.

Gigi Becali:„M-am gândit că m-aş face preot”

Nu de puține ori, miliardarul și-a făcut publică dorința de a deveni călugăr. Aceastuia i-ar fi plăcut să se facă și preot, pentru a săvârși, măcar odată, Sfânta Liturghie:

„Câteodată mă transpun și mă gândesc cum ar fi. Şi m-am gândit că m-aş face preot ca să săvârşesc numai o singură dată Sfânta Liturghie. După aceea mă las. Cred că dacă săvârşesc o dată Sfânta Taină, cad acolo. Eu cad, leşin acolo. N-aş putea.

După aceea, spre sfârşitul vieţii, se zice că dacă vrei să primeşti tot, trebuie să dai tot. Vorbesc de călugărie, dar pe la 75-80 de ani, când rânduieşte Dumnezeu”, a spus Gigi Becali, potrivit Cancan.

Gigi Becali, tras pe dreapta în timpul unei intervenții telefonice la TV

Gigi Becali a fost oprit, de curând, de către polițiștii din Brigada Rutieră, deoarece vorbea la telefon, în direct la un post de televiziune, în timp ce conducea.

Becali a spus, în direct la TV, că polițistul l-a iertat și l-a lăsat să-și continue drumul, deoarece patronul FCSB vorbea în interesul publicului, informând cetățenii. Cu toate acestea, Gigi Becali folosea handsfree în timpul convorbirii telefonice și a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

„Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Sursa foto: bzi.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: