Redactia.ro
Home » Știri » Vine primăvara în România! De când se încălzește și unde vor fi temperaturi ridicate în perioada următoare

Vine primăvara în România! De când se încălzește și unde vor fi temperaturi ridicate în perioada următoare

Vine primăvara în România! De când se încălzește și unde vor fi temperaturi ridicate în perioada următoare

Iată de când putem spune că vine primăvara în România și neapărat calendaristic vorbind. De când se încălzește și care sunt zonele unde vor fi temperaturi ridicate în perioada următoare. Ce indică datele meteo.

Vine primăvara în România! De când se încălzește și unde vor fi temperaturi ridicate în perioada următoare

Prognoza ANM publicată astăzi indică faptul că vom scăpa de ger și de temperaturile cu minus în perioada următoare.

Cel mai probabil, de săptămâna viitoare, mai exact. După data de 13 februarie 2023 o să se încălzească. Temperaturile vor crește mult peste medie, cam peste tot în România, „în toate regiunile, dar mai ales în nord-estul extrem al țării”, se arată în prognoza meteo. Totodată, precipitațiile vor fi mai reduse începând cu data de 13 februarie 2023, ANM făcând precizarea că „vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice”.

În intervalul 20-27 februarie 2023, prognoza ANM menține predicțiile meteo de încălzire a temperaturilor în aproape toată țara, „dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul țării.”, iar din 27 februarie 2023 și începutul lunii martie, până pe 6 martie 2023, se arată în prognoza ANM, „mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.”, iar precipitațiile „se vor situa în jurul celor normale pentru
această perioadă, la nivelul întregii țări”.

Temperaturi reale, de primăvară, de 10-12 grade Celsius, vor fi abia pe la jumătatea lunii martie, de exemplu, în București, conform estimărilor platformei meteo weather.com. Astfel, în Capitală, în jur de 21-22 februarie 2023, vor fi minime de 0 grade și maxime de 8-9 grade, pe 1 martie 2023, de Mărțișor, minima va fi de -2 grade, iar din 14 martie 2023 temperaturile maxime zilnice încep să urce la 10-12 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: