Redactia.ro
Home » Monden » Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit vârsta de 15 ani! Ce mesaj înduioșător i-a transmis vedeta: „Suntem legate pentru totdeauna”

Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit vârsta de 15 ani! Ce mesaj înduioșător i-a transmis vedeta: „Suntem legate pentru totdeauna”

Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit 15 ani

Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit vârsta de 15 ani. Iată ce mesaj înduioșător i-a transmis vedeta!

Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit vârsta de 15 ani!

La Mulță Ani! Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit vârsta de 15 ani. Mama ei a postat o fotografie superbă alături de un mesaj înduioșător:

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Radu Ștefan Bănică nu a întârziat să posteze un mesaj emoționant pentru sora lui mai mică. Cei doi sunt foarte apropiați, între ei fiind o diferență de doar 5 ani de vârstă:

Te iubesc prea mult… La mulți ani!”a scris Radu Ștefan Bănică pe rețelele sociale.

Luna decembrie este simbolică pentru Andreea Marin

Andreea Marin mărturisește că luna decembrie are o mare însemnătate, deoarece ea și fiica ei sunt născute la doar o săptămână distanță în această lună de iarnă, plină de sărbători:

„Iubesc această perioadă. Sunt născută în decembrie, fiica mea este cu o săptămână înaintea mea sărbătorită. Dincolo de Crăciun și de Anul Nou, cu puțin timp înainte a fost și Sfântul Andrei.

Toate aceste sărbători adunate îmi dau o stare foarte pozitivă. În jurul bradului și în jurul mesei cu bunătăți tradiționale, la noi acasă. În brăduțul meu, întotdeauna așez globuri pictate manual și realizată de o prietenă. Pe unul dintre globuri, la care țin cel mai mult, este fiica mea”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: