Redactia.ro
Home » Sport » Viorel Cataramă cumpără Dinamo? Ce condiție a pus omul de afaceri

Viorel Cataramă cumpără Dinamo? Ce condiție a pus omul de afaceri

Viorel Cataramă cumpără Dinamo

Viorel Cataramă cumpără Dinamo? După ce Ionuț Negoiță a anunțat într-o conferință de presă că vrea să vândă acțiunile pe care le are, Cataramă s-a atătat interesat.

Viorel Cataramă ar putea deveni nou patron al clubului Dinamo. Omul de afaceri pare decis să investească în clubul din Ștefan cel Mare. La fel de bine, ar putea fi însă doar o strategie pentru campania electorală, el candidând la preşedinţia României. Totuși, Cataramă pare decis să cumpere 51% dintre actiuni. Astfel ar trebui să-i plătească lui Negoiță 1 leu + 500.000 de euro.

„Ştiu la ce mă înham, ştiu că sunt aşteptări din partea suporterilor. Nu mă pricep atât de bine la partea sportivă şi voi lăsa profesioniştii să-şi facă treaba. Dar vin la Dinamo să investesc, nu să împrumut! Nu vreau să distrug clubul, cum au făcut alţii”, a spus Viorel Cataramă pentru Gazeta Sporturilor.

Ce condiție pune omul de afaceri

Viorel Cataramă se pare că s-ar fi întâlnit deja cu Ionuț Negoiță, pentru a discuta detaliile tranzacției. Omul e afaceri are însă o condiție. Vrea să coteze la bursă clubul.

”Cred că Dinamo ar avea nevoie între 3 și 5 milioane de euro buget pe an, care poate fi atras în primii ani doar din bursă, pe lângă drepturile de televiziune și alte venituri. Se pot ajunge chiar la 10 milioane, da. Dacă nu se poate cota clubul la bursă, nu mă bag! De unul singur nu pot și nici nu vreau, pentru că nu mă pricep. Cheltuielile lunare ale lui Dinamo sunt de 300 de mii de euro, aproximativ. Pot să le susțin câteva luni, până când clubul va fi cotat la bursă. Am pregătiți acești bani”, a mai declarat Cataramă pentru Gazetă.

Viorel Cataramă mai are o surpriză pregătită. Își dorește ca Dumitru Dragomir să devină președintele clubului din Ștefan cel Mare. Deocamdată fostul șef al ligii se pare că nu a dat niciun răspuns.

Citește și: Ionuț Radu, lăudat de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport! „Radu, parade excelente”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: