Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Radu, lăudat de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport! „Radu, parade excelente”

Ionuț Radu, lăudat de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport! „Radu, parade excelente”

Ionuț Radu, lăudat de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport! "Radu, parade excelente"

Ionuț Radu, lăudat de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport. Tânărul portar român a făcut un meci foarte bun reușind să închidă poarta lui Genoa, 35 de minute în fața celor de la Juventus.

Ionuț Radu, unul dintre portarii naționalei României, a apărat senzațional în meciul, Juventus-Genoa, scor 2-1. Torinezii au reușit în final să câștige. Au primit un penalty în minutul 96, transformat de Cristiano Ronaldo. În minutul 34, goalkeeperul de 22 de ani a scos de sub bară mingea trimisă de Dybala. În continuare și-a salvat din nou echipa, după ce Cristiano Ronaldo a dat un șut perfect. Nu a reușit însă să-l blocheze și pe Bonucci, care a înscris. Până la pauză, Kouame a marcat în poarta lui Bufon, iar scorul a fost 1-1. În repriza secundă, Genoa a rămas în 10, iar torinezii au început asaltul la poarta lui Ionuț Radu. Românul i-a blocat pe Bernadeschi și Ronaldo, totuși nu a putut face nimic la lovitura de pedeapsă executată de CR7. 9 parade a a avut Ionuț Radu în meciul cu Juventus.

Citește și: Momente de groază! Un fotbalist a fost amenințat cu arma!

„În minutul 17, Juventus a replicat celor de la Genoa prin șutul lui Dybala, care a fost apărat de portarul lui Genoa, Ionuț Radu, care a avut o paradă excelentă. Și Cristiano Ronaldo a avut o primă încercare, dar Radu nu a fost surprins, iar mingea nu a ajuns în poartă. Radu a mai avut o intervenție salvatoare la un nou șut al lui Dybala. Totuși, doar două minute mai târziu, portarul român a făcut o greșeală și a ieșit rău la o lovitură de colț, iar Bonucci a reușit să deschisă scorul”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.

Ionuț Radu este cel mai scump portar român

În acestă vară, Inter Milano a activat opţiunea de răscumpărare pentru portarul de 22 de ani. Acesta a rămas însă sub formă de împrumut pentru încă un sezon la Genoa. Pentru un transfer definitiv italienii ar trebui să plătească în jur de 15 miloane de euro, celor de la Inter. Radu este cel mai scump portar român. El valorează de 4 ori mai mult decât Costel Pantilimon, pentru care Manchester City a plătit în 2012, 3,8 milioane de euro. Ionuț Andrei Radu și-a început cariera la FCSB. Au urmat Dinamo și Pergolettese. La doar 16 ani a fost luat de Inter Milano. A fost împrumutat apoi la Avellino, de unde a ajuns la Genoa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: