Redactia.ro
Home » Sport » Momente de groază! Un fotbalist a fost amenințat cu arma!

Momente de groază! Un fotbalist a fost amenințat cu arma!

Momente de groază

Momente de groază pentru un fost fotbalist al lui Juventus. Claudio Marchisio a fost amenințat cu arma de 4 hoți care au pătruns în locuința sa. De față era și soția jucătorului.

Patru hoți au pătrunns în locuința lui Claudio Marchisio și i-au amenințat cu arma pe el și soția sa. Din declarațiile fostului jucător reiese faptul că, cei 4 bandiți știau foarte bine zona. Și asta pentru că accesul în complexul în care stă Marchisio se face doar pe baza unui cod numeric rezervat rezidenţilor. În plus sistemul de supraveghere este foarte sofisticat. Hoții au furat bani, bijuterii și ceasuri. În acest moment carabinierii cercetează cazul. După nefericitul eveniment, foatul jucător al celor de la Juventus a dat și prima declarație.

„Dacă intri în casa unui om pentru a fura, ești un criminal. Dacă îndrepți pistolul înspre o femeie, ești un adevărat cretin. Dacă tu, după toată povestea asta, ai putut doar să faci o glumă proastă, ești un mizerbail. Pentru toți ceilalți, un sentiment de mulțumire pentru că ne faceți să ne simțim acasă”, a scris Claudio Marchisio pe Twitter.

Cine este Claudio Marchisio

Fotbalistul a debutat la Juventus în 2005. A rămas fidel echipei și atunci când aceasta a fost retrogradată în Serie B, după celebrul scandal Calciopoli. În sezonul 2007-2008 a fost împrumutat la Empoli. Apoi a urmat transferul în Rusia, la Zenit Sankt Petersburg. Pentru ruși a jucat doar un sezon, câștigând și titlul. A evoluat în 15 meciuri și a înscris 2 goluri. În această vară, din cauza problemelor de sănătate a decis să se retragă. De-a lungul carierei a mai câștigat 14 trofee cu Juventus: şapte titluri, patru Cupe şi trei Supercupe ale Italiei. Mijlocașul a jucat și la Naționala Italiei, 55 de meciuri, devenind vicecampion european în 2012.

Citește și: Diego Maradona, sărbătorit ca un rege! A stat pe teren pe un tron!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: