Redactia.ro
Home » Monden » Viorel Lis a ajuns din nou la spital. Medicii nu știu cu ce se confruntă: „A avut tot felul de simptome”. Oana Lis a dat detalii

Viorel Lis a ajuns din nou la spital. Medicii nu știu cu ce se confruntă: „A avut tot felul de simptome”. Oana Lis a dat detalii

Oana Lis l-a dus de urgență pe Viorel, soțul ei la spital. Acesta a prezentat diverse simptome și a ajuns într-o stare destul de critică. Iată cum se simte fostul primar al Capitalei!

Viorel Lis a ajuns din nou la spital

În ultima perioadă, fostul edil, Viorel Lis s-a confruntat cu tot felul de probleme de sănătate. Acesta trece printr-o perioadă destul de delicată în ceea ce privește starea sa de sănătate, având numeroase diagnostice primite de la doctorii specialiști. 

Recent, fostul primar a avut parte de o nouă nenorocire, o semi pareză la membrele inferioare care i-au provocat un infarct, moment în care a fost operat, iar acum se pare că s-a „lovit” de o nouă problemă de sănătate. 

Oana Lis a dat detalii despre starea de sănătate a soțului 

Într-o intervenție în direct la emisiunea lui Cristi Brancu, Oana Lis a dezvăluit că soțul ei se află din nou internat în spital, după ce s-a infectat cu o bacterie. Medicii nu știu încă despre ce este vorba, iar Viorel Lis este supus mai multor analize și investigații pentru a afla exact cauza și tratamentul.

Din fericire, Viorel Lis nu va sta prea mult timp în internat, deoarece procedura s-a făcut pentru o singură zi. 

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde.

El în ultimul timp a tot fost prin clinici, cu piciorul… Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie.

Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a declarat Oana Lis în emisiunea lui Cristi Brancu. 

Oana Lis, despre meseria de psiholog: „Primul meu pacient sunt eu și am fost eu”

În cadrul aceluiași emisiuni, Oana Lis a dezvăluit că meseria pe care și-a ales-o, cea de psiholog, nu-i ajută numai pe pacienții, având un real impact și asupra ei. 

„Primul meu pacient sunt eu și am fost eu. Pe mine psihologia m-a ajutat. Știți câte traume am avut din copilărie, tot felul de stări, cu atacuri de panică.

Psihologia a schimbat felul în care percep viața. Eu cu Viorel facem meditație dacă îți vine să crezi. Îl ajută. Eu îl susțin așa cum pot”, a mărturisit soția lui Viorel Lis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: