Redactia.ro
Home » TV » Viorel și Vulpița au uitat de celebritate! Cu ce se ocupă acum cei doi pentru a obține un ban în plus

Viorel și Vulpița au uitat de celebritate! Cu ce se ocupă acum cei doi pentru a obține un ban în plus

Ce mai fac Vulpița și Viorel? Nimeni nu mai știe nimic de soții Stegaru

Viorel și Vulpța sunt hotărâți să nu se întoarcă la sat, dar nici viața la oraș nu este una destul de ușoară. Soții Stegaru au decis să se pună pe treabă pentru a face față vieții costisitoare de la oraș. Cei doi s-au angajat și au hotărât să strângă bani pentru momentul în care copilul lor va veni pe lume. 

 

Cu ce se ocupă acum soții Stegaru pentru a obține un ban în plus

Veronica și Viorel Stegaru lucrează în regim de colaborare cu o firmă de curățenie, așa că cei doi merg să curețe casele oamenilor atunci când este nevoie. Soții Stegaru au uitat de celebritate și au trecut la munca de jos. Astfel, de fiecare dată când este nevoie, cei doi sunt chemați la muncă și pare că nu le displace acest lucru. Cel puțin nu pentru moment. Vulpița și Viorel vor să ducă o viață mai bună la oraș, astfel încât trag tare pentru a realiza acest lucru.

”Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie”, a spus Viorel.

Pe de altă parte, deși câștigă destul de bine, Viorel își dorește să facă ceva mai mult. Colaborarea cu firma de curățenie nu îi aduce satisfacție. Viorel a declarat că și-ar dori un serviciu stabil, care să îi ofere și os iguranță financiară. Mai mult, acesta susține că nu a fugit niciodată de muncă și că își dorește să facă tot mai multe lucruri.

,,Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”,a spus Viorel.

Vorel pare pus pe treabă și vrea să ofere un viitor sigur familiei sale. Acesta a declarat că și dacă își va găsi un loc de muncă stabil o să continue și colaborarea cu firma de curățenie, pentru a putea strânge mai mulți bani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: