Redactia.ro
Home » Monden » Viorel Stegaru rupe tăcerea și o atacă pe Vulpița: „Să-ți fie rușine! Mai și minți că vorbești cu copiii”

Viorel Stegaru rupe tăcerea și o atacă pe Vulpița: „Să-ți fie rușine! Mai și minți că vorbești cu copiii”

GALERIE FOTO (2)

Viorel Stegaru a decis să rupă tăcerea pentru prima dată după ce fosta sa parteneră de viață și-a părăsit căminul și a început o nouă relație cu Cătălin, un bărbat cu mult mai în vârstă decât ea. Cu toate acestea, Viorel rămâne în grija celor doi copii pe care îi au împreună, în timp ce cel mai mic dintre aceștia a fost lăsat în grija statului, deoarece Veronica nu știe cu certitudine cine este tatăl său.

Viorel o acuză pe Vulpița că și-a uitat copii

Recent, Viorel Stegaru a folosit rețelele sociale pentru a posta un mesaj extrem de tulburător în care aduce o serie de acuzații împotriva Veronicăi. De la momentul în care a părăsit căminul și a întrerupt orice legătură cu familia sa, el susține că Veronica nu i-a căutat pe copii și nu a încercat să se apropie de ei, așa cum pretinde tatăl lor.

Dacă în trecut Viorel și Veronica erau vedetele unui show de televiziune celebru, în prezent celebritatea lor a dispărut odată cu întoarcerea în Blăgești. Veronica a dat naștere unui alt băiețel, pe care l-a crescut alături de Viorel. Problemele au apărut atunci când ea a rămas însărcinată pentru a treia oară și a născut alt băiat, iar Viorel a refuzat să-l recunoască, având îndoieli în legătură cu paternitatea acestuia.

Ea a părăsit căminul conjugal și locuiește acum în casa iubitului ei, Cătălin, fără să mai acorde atenție copiilor pe care i-a lăsat în urmă.

Nu s-a prezentat la divorț

Viorel Stegaru a criticat-o dur pe fosta sa soție, care nu s-a prezentat la procesul de divorț stabilit pentru astăzi. El a subliniat faptul că Veronica minte cu privire la interesul ei pentru soarta copiilor, pe care nu i-a mai căutat de când a plecat, și a evidențiat greșelile ei în toate acțiunile întreprinse. „Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii, și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, a fost mesajul transmis de Viorel Stegaru, în social media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: