Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă anunță că supraviețuitorii din Clubul Colectiv vor primi gratis tratamentul

Viorica Dăncilă anunță că supraviețuitorii din Clubul Colectiv vor primi gratis tratamentul

Viorica Dăncilă anunță că supraviețuitorii din Clubul Colectiv vor primi gratis tratamentul

Premierul României, Viorica Dăncilă a anunțat pe Facebook că legislația va fi modificată, iar victimele de la Colectiv vor primi tratament gratis atât timp cât au nevoie. Supraviețuitorii din clubul Colectiv au transmis o scrisoare premierului României și ministrului Sănătății, Sorina Pintea, în care cereau sprijin pentru continuarea tratamentelor.

Viorica Dăncilă anunță că supraviețuitorii din Clubul Colectiv vor primi gratis tratamentul

Viorica Dăncilă le-a răspuns supraviețuitorilor din clubul Colectiv. Aceasta a anunțat că victimele de la Colectiv vor primi tratament gratis atât timp cât au nevoie. Victimele de la Colectiv au transmis în urmă cu câteva zile o scrisoare premierului României și ministrului Sănătății, pentru a li se acorda tratament gratuit pentru tot restul vieții.

Viorica Dăncilă le-a acceptat cererea

Am primit scrisoarea victimelor tragediei de la Colectiv și am căutat în ultimele zile soluții pentru a le putea oferi sprijinul de care au nevoie. Așa cum boala noastră este pe toată viața. Avem nevoie ca și tratamentul să fie la fel, spuneau. Și aveau dreptate. Așa că voi susține propunerea lor de modificare a legislației. Astfel încât să primească decontarea îngrijirilor atâta timp cât este nevoie. Este o datorie morală a noastră și o măsură justă de sprijin pentru acești tineri greu încercați și familiile lor. Care au avut atât de mult de suferit”, afirmă Viorica Dăncilă.

De asemenea, și ministrul Sănătății, Sorina Pintea a declarat că victimele de la Colectiv, vor avea acces la tratament atât în România, cât și internațional, atât timp cât va fi nevoie.

Am primit scrisoarea victimelor tragediei de la Colectiv și am căutat în ultimele zile soluții pentru a le putea oferi…

Publicată de Viorica Dăncilă pe Vineri, 4 octombrie 2019

Am convenit să facem această propunere de ordonanţă de urgenţă de modificare a Legii sănătăţii. Luni le vom transmite varianta pe care am găsit-o. Este vorba doar despre modificarea unei fraze. Astfel încât să nu mai aibă temeri că vreodată cineva ar putea să le taie accesul la tratament”, a precizat ministrul, într-o conferinţă de presă.

Citeste si:Horoscop 5 septembrie 2019. Vărsătorii își vor finaliza proiectele cu succes

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: