Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă ar urma să-și anunțe demisia din funcția de președinte al PSD

Viorica Dăncilă ar urma să-și anunțe demisia din funcția de președinte al PSD

Viorica Dăncilă ar urma să-și anunțe demisia din funcția de președinte al PSD

Dăncilă ar urma să-și anunțe demisia din funcția de președinte al PSD. Viorica Vasilica Dancila ar urma să-și dea demisia din funcția de președinte al PSD la ședința Comitetului Executiv al partidului de marți, potrivit Mediafax

Viorica Dăncilă ar urma să-și anunțe demisia din funcția de președinte al PSD

Viorica Dăncilă ar putea să fie obligată să-și dea demisia din funcția de președinte al Partidului Social Democrat la ședinta Comitetului Executiv care va avea loc astăzi. Dăncilă va primi funcțiile de coordonare în organizația de femei a PSD, unde a mai deținut funcția de lider. De asemenea, aceasta a avut și poziția de lider la organizația de Teleorman.

Până la Congresul PSD, va fi desemnat în funcția de președinte interimar, Marcel Ciolacu. Președintele Camerei Deputaților a anunțat pe FAcebook că s-a întâlnit luni cu Viorica Dăncilă și i-a spus acesteia că va discuta cu președinții organizațiilor din țară despre rezultatul obținut de partid la alegerile prezidențiale.

Gabriela Firea și Bădălău nu au mulțumiți

Mai mulți lideri social-democrați i-au cerut președintei PSD, după eșecul de la prezidențiale să își asume responsabilitatea. Printre aceștia se numără primarul Capitalei, Gabriela Firea și liderul PSD Niculae Bădălău.

Marius Oprescu a declarat duminică seara că filiala pe care o conduce a susținut de la început că strategia partidului pentru prezindețiale este total greșită. Firea a criticat-o luni, pe Dăncilă pentru impunerea în conducerea PSD a lui Gabriel Oprea și a unor sindicali.

Pentru copiii acestei țări care merită mai mult de la politicieni, îmi voi asumă toate riscurile, consecințele și nu voi acceptă compromisuri. Greșelile și compromisurile i-au determinat pe români să aleagă într-un număr atât de mare răul cel mai mic. Mă doare, dar îi înțeleg perfect!,a spus Firea.

Viorica Dăncilă nu se consideră vinovată pentru eșecul la prezidențiale

Candidata PSD la alegerile prezindețiale, Viorica Dăncilă a pierdut duminică în fața lui Klaus Iohannis, candidatl PNL, înregistrând un scor record negatic pentru partidul său la un scrutin prezidențial. Aceasta a declarat că nu se consideră vionată pentru acest eșec și susține că numai un Congres al partidului o poate schimbga din funcția de președinte al social-democraților.

Dacă partidul consideră necesar că trebuie să schimbe liderul, facem un Congres, dar eu nu cred că se va ajunge acolo”.

„Poate au votat și partidul, dar eu sunt convinsă că mulți au votat Viorica Dăncilă”, a mai spus ea.

Citeste si:Fanii i-au cerut demisia lui Flavius Stoican! Ce a răspuns antrenorul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: