Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, criticată pentru adopția fiului ei! Fostul premier a dezvăluit totul: „Au spus că am cumpărat un copil”

Viorica Dăncilă, criticată pentru adopția fiului ei! Fostul premier a dezvăluit totul: „Au spus că am cumpărat un copil”

Viorica Dăncilă surprinde din nou. De data aceasta oferind detalii din viața sa personală. Mai exact, fostul premier al României a oferit detalii despre adopția fiului ei, Victor. Dăncilă a povestit cu lux de amănunte cum au fost primele momente în care l-a văzut pe Victor, pe vremea când era bebeluș. De asemenea, fostul premier a punctat și momentele care au afectat-o cel mai tare pe scena politică.

Pe Viorica Dăncilă o cunoaște toată lumea. A intrat în atenția publicului în momentul în care a fost premier al României. Ulterior, a fost contracandidatul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2019.

Viorica Dăncilă, criticată pentru adopția fiului ei! Fostul premier a dezvăluit totul

Cunoscută mai ales pentru gafele pe care le-a făcut de-a lungul timpului în care a fost prim-ministru, Viorica Dăncilă a făcut, recent, o serie de mărturisiri emoționante cu privire la familia ei. Viorica Dăncilă povestit despre momentul în care l-a văzut prima dată pe fiul ei, Victor în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță. De asemenea, aceasta a dat detalii și despre decizia de a adopta un copil.

„Eram inginer la Videle(…) una dintre colege era centralistă și vorbise cu cineva de la spital și mi-a spus că este un copil abandonat la spital și că plânge foarte tare și că nu are nici lapte nici scutece. Totul se întâmpla în 1990, imediat după Revoluție. Am vorbit cu ea să îi ducem niște lapte, niște scutece, am mers pe la ora 09:00.

L-am văzut pe Victor, plângea foarte tare și în momentul ala mi-am dat seama că eu nu pot să îl las acolo. Țipătul lui era de fapt un strigăt de ajutor. El era singur și avea nevoie de cineva care efectiv să îi fie alături și să îi ofere iubire. M-am întors acasă și i-am spus soțului meu de pasul pe care voiam să-l fac. Nu a fost ușor, aveam 26 de ani, eram și noi la început de drum, aveam un apartament în care era mobilată doar o cameră.

Viorica Dăncilă, criticată pentru adopția fiului ei! Fostul premier a dezvăluit totul

Nu pot să spun că eram în postura de a adopta un copil. Puteam să avem noi un copil. Este greu să iei o astfel de decizie, mai ales că atunci nu exista atâta aparatură să vezi dacă copilul are probleme de sănătate, nu exista un consult riguros, dar am venit foarte hotărâtă și i-am spus soțului meu. El a crezut că este o decizie de moment.

L-am luat a doua zi, l-am văzut pe Victor, a treia zi m-am internat cu Victor în spital pentru că trebuia să învăț să am grijă de el, să îi dau să mănânce, să îl schimb, să mi-l apropii, să știu ce să fac dacă copilul are o problemă și apoi l-am luat acasă(…) Victor a devenit universul nostru”, a mărturisit Viorica Dăncilă, la emisiunea „În Oglindă”.

Viorica Dăncilă, criticată pentru adopția fiului ei! Fostul premier a dezvăluit totul

Fostul premier spune că a fost judecată pentru cele făcute. „Ceea ce pentru mine a fost extraordinar de urât, a fost nu faptul că au vorbit de adopție, este un lucru pe care l-aș face oricând, îmi iubesc enorm de mult copilul, dar modul în care au ridicat această problemă… au spus că am cumpărat un copil. Cât de jos poți să ajungi ca să faci referire la un aspect atât de urât”, a explicat ea.

Întrebată de ce crede că s-au spus astfel de lucruri în spațiul public, Viorica Dăncilă a spus: „Îmi este foarte greu de înțeles, pentru că eu am parcurs toate etapele legale, iar fiul meu a fost abandonat în spital deci nu puteam să îmi cumpăr un copil. Au fost făcute pentru a răni, pentru a aduce în spațiul public anumite acuzații. Atunci când ești un om corect(…) trebuie cineva să găsească anumite lucruri urâte prin care să te pună la colț, dar aici se ridică o întrebare? Eu mi-am asumat această luptă, această luptă trebuia dusă cu mine”, a mărturisit fostul premier.

Cum a aflat Victor că este adoptat

La acele momente, fiul Vioricăi Dăncilă știa deja că este adoptat.

„Victor știa pentru că au avut grijă niște copii, mai demult, să îi spună acest lucru. Și am avut mai de mult o discuție cu el, știa despre acest lucru, dar vă dați seama că nu a fost confortabil când toată țara a făcut un subiect din adopția lui

(…) acest lucru era un episod din familia noastră(…) M-am simțit vinovată că am făcut acești pași în politică, iar dacă stăteam de-o parte poate că nu se ajungea aici și puteam să îmi ocrotesc copilul”a mai explicat ea, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: