Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, o nouă gafă! A șocat pe toată lumea

Viorica Dăncilă, o nouă gafă! A șocat pe toată lumea

Viorica Dăncilă

Dăncilă, o nouă gafă! Viorica Dâncilă a fost invitată miercuri seară, în emisiunea prezentată de Mihai Gâdea, Sinteza zilei, unde a făcut o gafă majoră. Deși fostul prim-ministru, trebuia să vorbească despre moțiunea de cenzură, aceasta a reușit să facă o declarație incredibilă.

Viorica Dăncilă, o nouă gafă! A șocat pe toată lumea

Fostul prim-ministru l-a surprins miercuri seară pe Mihai Gâdea în emisiunea „Sinteza zilei” după ce a declarat un lucru șocant. Viorica Dâncilă i-a răspuns moderatorului la întrebările despre moțiunea de cenzură, însă la un moment dat aceasta a scos perla momentului.

Vreau să mă implic în trafic de persoane„, a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă era sigură că Guvernul va rezista

Viorica Dăncilă, declara miercuri că Guvernul nu va cădea, și responsabilitatea membrilor Parlamentului României, va salva acest guvern.

Moțiunea nu va trece, Guvernul nu va cădea. Și spun acest lucru pentru că eu cred în responsabilitatea membrilor Parlamentului României. Sunt convinsă că în fiecare partid există nemulțumiri, există anumite lucruri care ar trebui să meargă altfel, dar nimic nu va justifica faptul că ai votat pentru o politică de austeritate, pentru a aduce în loc nimic, pentru a arunca țara în instabilitate. Președintele Iohannis nu mai știe de separația puterilor în stat și vrea să și le subordoneze pe toate. Acest lucru este de neacceptat și cred că toți cei care văd asta vor sancționa acest lucru.

Am avut discuții cu parlamentari de la alte partide, dar am văzut în spațiul public niște lucruri care m-au îngrozit și o iresponsabilitate care ne poate costa ca țară: că s-au cumpărat deputați, senatori. Toate aceste informații sunt citite și în plan extern și nu ne fac bine ca țară”, a mai spus Dăncilă.

Guvernul Dăncilă este demis! Moțiunea de cenzură s-a încheiat

Pregătirile pentru moțiune de cenzură au început încă de joi dimineață. Moțiunea de cenzură a Opoziției a avut 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majorității. Trei parlamentari PSD au votat împreună cu Opoziție. După șapte ani și jumătatea de guvernare, partidul PSD se pare că pierde puterea.

Călin Popescu Tăriceanu și cu Victor Ponta s-au contrazis pe tot parcursul moțiunii cu premierul Viorica Dăncilă. De asemenea, liderii ALDE nu au fost mai prejos, și au ironizat-o pe Dănicilă. Dintre semnatarii moțiunii de cenzură au lipsit finul lui Dragnea, Emnaoil Savin, Oana Bîzgan, și un deputat USR, care este bolnav. Alături de PNL au votat mai mulți deputați ai minorităților, aproximativ 7 și fostul președinte al organizației de tineret a PSD, Gabriel Petrea.

Citeste si:Edi Iordănescu își pregătește plecarea din Liga 1! Ce echipă îl dorește!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: