Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, schimbare importantă înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale

Viorica Dăncilă, schimbare importantă înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, candidatul la prezidențiale din partea PSD, și-a modificat luni numele pe pagina sa de Facebook.

Dacă până acum pagina de Facebook era „Viorica Dăncilă”, de luni președintele PSD și-a trecut numele complet „Viorica Vasilica Dăncilă”.

Modificarea a venit după ce mai mulți lideri PNL, dar și candidatul partidului la prezidențiale, Klaus Iohannis, s-au referit la președintele PSD cu numele său întreg „Vasilica Viorica Dăncilă”.

Strategia a fost preluată și de echipa de campanie a PSD. În toate discursurile despre ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, social democrații s-au folosit de celalalt nume al acestuia „Vasile”.

Caracterizare făcută de primarul PSD din Buzău

Primarul PSD din Buzău, Constantin Toma, i-a făcut o caracterizare aparte Vioricăi Dăncilă chiar în fața sa, la un miting de partid desfășurat duminică la Consiliul Județean din municipiu, potrivit digi24.ro.

„Vă spun cinstit. Poate nu avem cel mai bun candidat pe care puteam să-l avem. Nu-i nici geniu, n-a luat nici un premiu Nobel, cel puțin până acum, dar este reprezentantul nostru și suntem cu toții în pericol dacă Viorica Dăncilă nu va ieși ceea ce trebuie să iasă, sau cel puțin să obținem un rezultat extraordinar de bun. Pentru că am luaptat și am muncit în fiecare zi”, a spus primarul Constantin Toma în fața unei săli arhipline.

La eveniment au fost prezenți sute de susținători ai PSD. Au susținut discursuri Viorica Dăncilă, liderul PSD Buzău – Marcel Ciolacu, primarul și președintele Consiliului Județean.

Constantin Toma a mai spus că PSD a reușit un record mondial – „ne-am dărâmat singuri trei guverne”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini