Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: „Nu mi-aș fi dorit să slăbesc….”

Viorica de la Clejani a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: „Nu mi-aș fi dorit să slăbesc….”

viorica de la clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt unii dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră. Au concerte peste tot în România, iar petrecerile sunt pline de culoare atunci când ei întrețin atmosfera. Deși totul le merge ca pe roate din punct de vedere profesional, nu se poate spune același lucru și despre aspectele care țin de viața personală.

Viorica de la Clejani a primit un diagnostic curnt din partea medicilor

Viorica de la Clejani, în vârstă de 50 de ani, a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, iar acum este nevoită să urmeze un regim strict pentru a ține boala sub control. Soția lui Ioniță are diabet și a fost nevoită să renunțe complet la zahăr și la dulciuri, conform propriilor mărturisiri.

Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: «cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede». Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a povestit Viorica de la Clejani.

Problemele nu se opresc aici pentru îndrăgita artistă. Viorica visează la un zâmbet precum cel al vedetelor de la Hollywood, așadar trebuie să treacă prin tot felul de proceduri stomatologice, unele dintre ele destul de dureroase.

„Am ajuns în faza în care am făcut două adiții de os și cinci implanturi. Dacă m-ați fi văzut acum două săptămâni, aveam un cap de zece ori mai mare. Patru ore a durat operația. Tot anul acesta o să merg la stomatolog, să-mi fac cei mai frumoși dinți”, a dezăluit Viorica de la Clejani.

Cum a reușit Viorica de la Clejani să slăbească peste 20 de kilograme

Pentru a slăbi, Viorica de la Clejani nu și-a micșorat stomacul și nici nu a recurs la diete draconice. Din contră, a consumat zilnic o băutură pe care o consideră a fi spectaculoasă prin prisma rezultatelor pe care le oferă.

În ultima perioada nu m-am simțit prea bine și a trebuit  iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum  mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncăm. Am auzit și eu de acea sfeclă roșie, un măr, morcov, țelinăȘi de nu am băut la suc de tipul ăsta…. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață meaIoniță nu știa că eu coboram noaptea la ora două și rupeam frigiderul în două”, povestea Viorica.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: