Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani, de urgență la un spital din București. Cântăreața a povestit ce i s-a întâmplat: „Știam că ajung la operație și tot timpul am fugit de ele”

Viorica de la Clejani, de urgență la un spital din București. Cântăreața a povestit ce i s-a întâmplat: „Știam că ajung la operație și tot timpul am fugit de ele”

Viorica de la Clejani s-a operat.

Viorica de la Clejani, una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere din România, a trecut recent printr-o perioadă dificilă din punct de vedere medical, care a necesitat o intervenție chirurgicală la Spitalul Universitar de Urgență din București. Artista a suferit o operație complexă pentru a remedia problemele grave legate de varicele de la piciorul stâng, arată fanatik.ro.

Viorica de la Clejani s-a operat

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, Viorica de la Clejani a dezvăluit că problemele cu varicele au fost atât de severe încât mersul a devenit o dificultate majoră pentru ea. „Am stat foarte mult cu varicele astea. Se făcuseră foarte mari. A fost mai greu de operat, a durat mai mult timp”, a mărturisit artista. Deși a încercat să evite intervenția chirurgicală, starea ei de sănătate a necesitat în cele din urmă această soluție.

Viorica a fost impresionată de calitatea îngrijirilor primite și a ținut să mulțumească întregii echipe medicale, inclusiv doamnei doctor Matișan Eugenia, care a operat-o, și doamnei director medical Cora Pop. „Vreau să îi mulțumesc doamnei doctor Matișan Eugenia, cea care m-a operat. Și mulțumesc tot personalului de la spital, este extraordinar”, a adăugat ea.

Detalii despre anestezie și recuperare

Operația a inclus o anestezie în coloana vertebrală, o premieră pentru Viorica de la Clejani. „E pentru prima oară în viața mea când am făcut o anestezie în coloana vertebrală. De la jumătate în jos sunt amorțită, aștept să îmi revin”, a explicat artista. Perioada de recuperare este estimată la două sau trei săptămâni, timp în care Viorica speră să își revină complet pentru a putea participa la angajamentele profesionale planificate.

Chiar dacă se confruntă cu această provocare medicală, Viorica de la Clejani își păstrează optimismul și se pregătește pentru un program încărcat. Artista are planificate concerte importante, inclusiv unul pe 5 mai în Maramureș și altul la Gura Humorului pe 6 mai. „Oricum, îmi revin până pe 5 mai, că am mare concert la Maramureș”, a spus Viorica, arătându-și determinarea de a nu lăsa problemele de sănătate să îi perturbe agenda artistică.

Această perioadă dificilă prin care trece Viorica de la Clejani subliniază reziliența și devotamentul ei față de muzică și față de fanii săi, continuând să inspire prin puterea de a se ridica în fața adversităților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: