Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani încă pe patul de spital? Ce imagine a postat Ioniță

Viorica de la Clejani încă pe patul de spital? Ce imagine a postat Ioniță

Viorica de la Clejani a fost externată. Cum se simte artista după ce a fost infectată cu Covid-19

Viorica de la Clejani a ajuns în urmă cu câteva zile pe patul de spital. Din nefericire artista a fost infectată cu noul virus covid19. Inițial, zilele trecute, artista a anunțat că se va externa și va merge acasă, dar imaginea publicată de Ioniță de la Clejani demonstrează contrariul. Unde se află acum Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani, încă pe patul de spital?

Toată lumea credea că Viorica de la Clejani a fost externată și se recuperează încetul cu încetul acasă, dar adevărul pare să fie altul. Ioniță de la Clejani a publicat o imagine cu artista în care apare încă pe patul Spitalului Matei Balș. Să se fi înrăutățit starea de sănătate a Vioricăi? Sau să fie o poză mai veche. Nu avem de unde să știm, dar sperăm ca artista să se facă bine cât mai repede.

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunoștința noastră! Cu respect, Ioniță!, a scris Ioniță de la Clejani.

Ce mesaj a transmis Viorica de la Clejani zilele trecute

Viorica de la Clejani a fost cea care a făcut anunțul că s-a externat și se află acasă alături de familie. Artista le-a transmis fanilor un mesaj prin care i-a îndemnat să aibă grijă de sănătatea lor și le-a spus că de fericită este că se află acasă alături de familie și animăluțele ei.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos!

Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a scris Viorica de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini