Redactia.ro
Home » Monden » Viorica din Clejani, reacție după ce fiica sa a fost implicată într-un alt scandal

Viorica din Clejani, reacție după ce fiica sa a fost implicată într-un alt scandal

Viorica din Clejani, reacție

Margherita din Clejani se pare că nu mai scapă de probleme. Dacă în urmă cu câteva luni era acuzată că ar fi consumat substanțe interzise, acum vedeta este acuzată că ar fi lovit două tinere. La scurt timp, Viorica de la Clejani a reacționat pe rețelele de socializare.

Viorica din Clejani, reacție după ce fiica sa a fost implicată într-un alt scandal

În urmă cu o săptămână, Margherita de la Clejani a fost implicată într-un scandal de proporții după ce două tinere au acuzat-o că le-a agresat fizic și verbal.

Vedeta ar fi pătruns în cadrul unei agenții imobiliare de pe Calea Victoriei din Capitală și le-ar fi agresat pe cele două angajate care au sunat ulterior la 112 pentru a raporta incidentul.

Polițiștii ajunși la fața locului nu au reușit să o gasească pe Margherita. În cele din urmă, agenții au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, urmând a fi stabilite împrejurările care au conduse la producerea evenimentului.

În momentul în care jurnaliștii au reușit să o găsească, Margherita de la Clejani a afișat un comportament complet diferit, mințind în legătură cu acuzațiile celor două angajate.

Totodată, aceasta a subliniat faptul că își petrece timpul învățănd pentru criminalistică. „Nu am lovit pe nimeni, nu este adevărat. Acum activez în alt domeniu: în criminalistică. Profesorul meu este Tudor… Butoi. Sunt un jurnalist foarte bun, am făcut Facultatea de Jurnalism. Azi am avut o zi fascinantă”.

Reacția Vioricăi de la Clejani

După ce angajatele firmei de imobiliare au acuzat că au fost agresate de Margherita, tatăl artistei, Ioniță de la Clejani a negat toate acuzațiile.

Totodată, Viorica de la Clejani se simte indignată de faptul că multe persoane încearcă să-i strice imaginea fiicei sale. Interpreta de muzică lăutărească a postat recent un mesaj cu subînțeles „Știi ce zic. Pe balans în America. Alea, alea. Nu mor caii când vor câinii, nici măcar așa, de ciudă!”a spus mama Margheritei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: