Redactia.ro
Home » Monden » Viorica și Ioniță de la Clejani strălucesc în cel mai recent film regizat de Johnny Depp! Cu ce mare actor s-au intersectat lăutarii pe platourile de filmare: „Nu ne-am revenit complet din acest vis” FOTO

Viorica și Ioniță de la Clejani strălucesc în cel mai recent film regizat de Johnny Depp! Cu ce mare actor s-au intersectat lăutarii pe platourile de filmare: „Nu ne-am revenit complet din acest vis” FOTO

Viorica și Ioniță de la Clejani strălucesc în cel mai recent film regizat de Johnny Depp! Cu ce mare actor s-au intersectat lăutarii pe platourile de filmare: „Nu ne-am revenit complet din acest vis” FOTO

Viorica și Ioniță de la Clejani strălucesc în cel mai recent film regizat de Johnny Depp! Iată cu ce mare actor s-au intersectat lăutarii pe platourile de filmare!

Viorica și Ioniță de la Clejani strălucesc în cel mai recent film regizat de Johnny Depp

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost privilegiați să trăiască o experiență cu totul specială în timpul filmărilor pentru producția recentă condusă de celebrul Johnny Depp. Aceștia au avut onoarea de a se alătura unui grup de actori de primă clasă în cadrul unui proiect care cu siguranță va cuceri inimile publicului.

De-a lungul anilor, Viorica și Ioniță de la Clejani și-au consolidat o prietenie autentică cu nimeni altul decât celebrul actor de la Hollywood, Johnny Depp. Această legătură specială s-a concretizat printr-o invitație senzațională – aceea de a lua parte la filmul pe care Johnny Depp însuși l-a regizat, intitulat „Modi”. Viorica a împărtășit cu entuziasm această veste minunată.

Cu ce mare actor s-au intersectat lăutarii pe platourile de filmare: „Nu ne-am revenit complet din acest vis”

Se pare că filmările s-au desfășurat deja în pitorescul Budapesta, iar pelicula se axează pe viața celebrului pictor italian Amedeo Modigliani. După întoarcerea lor acasă, artiștii de la Clejani au adus cu ei amintiri impresionante și o colecție de fotografii prețioase alături de Johnny Depp, adăugate cu dragoste în albumul lor de amintiri. Ca o completare surprinzătoare, Viorica de la Clejani a dezvăluit că a avut privilegiul de a-l vedea pe legendara prezență a cinematografiei, Al Pacino, pe platourile de filmare.

„Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului “Modi”, regizat de marele actor Johnny Depp! O poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani.Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris unde noi cântăm pentru Modi și prietenii lui. Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din “Pirații din Caraibe”! Azi dimineață ne-am întors acasă! Lumea filmului este fascinantă…și  Al Pacino era acolo…wow! Mulțumim, Johnny!”, a mărturisit, extrem de încântată, pe rețelele sociale Viorica de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani resimt ecourile experienței de pe platourile de filmare

Viorica și Ioniță de la Clejani mărturisesc că încă resimt ecourile acestei experiențe extraordinare. Pentru ei, participarea la producția „Modi” a fost precum o călătorie în timp.

„Nu ne-am revenit complet din acest vis. Când am intrat în scenă în acele costume, a fost ca o călătorie într-un trecut fascinant și fermecător. Imaginea noastră în costumele de epocă sub lumina difuză a unui Paris din 1916, cântând pentru Amedeo Modigliani și prietenii lui este un tablou ÎNCĂ viu în mintea noastră!”, au mărturisit cei doi artiști.

Johnny Depp are o fascinație aparte pentru muzica interpretată de Viorica și Ioniță de la Clejani, fapt care i-a creat o legătură specială cu Viorica și Ioniță de la Clejani.

Legătura lor s-a întărit și în vara aceasta, când, pe data de 8 iunie, celebrul actor a susținut un concert la București alături de trupa sa, „Hollywood Vampires”. Într-o zi mai târzie, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de către Depp pe 9 iunie, Clejanii i-au pregătit cadouri de suflet cu adevărat remarcabile. Viorica i-a oferit lui Depp, pe lângă o sticlă de palincă de gutui, o ie tradițională veche de 60 de ani, confecționată din in, și un chimir pe care faimosul actor l-a îmbrăcat pe loc, urcând apoi pe scenă îmbrăcat într-un costum tradițional românesc.

Povestea de prietenie dintre Viorica și Ioniță de la Clejani și „Piratul din Caraibe” datează din anul 2000, când aceștia s-au împrietenit pe platourile de filmare ale peliculei „The Man Who Cried”.

 

Sursa foto: Facebook Viorica și Ioniță de la Clejani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: