Redactia.ro
Home » Monden » Virgil Ianțu, gest de solidaritate pentru animale. A gătit „Tocăniță pentru Bobiță”

Virgil Ianțu, gest de solidaritate pentru animale. A gătit „Tocăniță pentru Bobiță”

Virgil Ianțu a gătit pentru căței.

Într-o zi de primăvară însorită, adăpostul Speranța din Popești-Leordeni a devenit scena unui eveniment emoționant și plin de semnificație. Sub titlul „Tocăniță pentru toți Bobiță”, cunoscutul prezentator TV Virgil Ianțu a participat activ la o acțiune menită să sporească conștientizarea nevoii de adopții responsabile și de îngrijire a animalelor fără stăpân.

Virgil Ianțu, gest solidar la adăpostul pentru câini

La evenimentul ce a avut loc sâmbătă, 30 martie, între orele 9:30 și 13:00, aproape 500 de câini fără stăpân din Adăpostul Speranța au primit porții generoase de mâncare caldă, pregătită chiar de Virgil Ianțu și echipa adăpostului. „Câinii sunt capabili de multă iubire și de emoții sincere, pe care le-am mai văzut doar la copii”, a declarat Virgil Ianțu, subliniind rolul esențial pe care aceste animale îl au în viețile noastre și importanța adoptării responsabile.

Evenimentul a fost deschis publicului larg, atrăgând nu doar iubitori de animale, ci și persoane interesate să contribuie la binele comunității prin voluntariat. Anca Tomescu, reprezentantă a Adăpostului Speranța, a subliniat importanța evenimentelor de acest tip pentru sensibilizarea publicului: „Prin evenimentele noastre vrem să atragem atenția asupra acestor suflete minunate. Cu toate că drumul nostru nu este unul ușor, ne motivează susținerea din partea persoanelor publice, iubitori de animale, așa cum este Virgil Ianțu.”

Un adăpost cu suflet

Adăpostul Speranța, situat la doi pași de București, găzduiește o varietate de câini, de la seniori cu vârsta de peste 20 de ani la pui abia născuți, inclusiv câini paraplegici care necesită îngrijiri speciale. Acești câini sunt salvați de pe străzi, tratați, sterilizați și microcipați, beneficiind de un mediu prietenos și de facilități precum locuri de joacă și spa, până când le este găsită o familie adoptivă.

Evenimentul „Tocăniță pentru toți Bobiță” reprezintă un apel la solidaritate și la implicare comunitară. Prin inițiative de acest fel, Adăpostul Speranța speră să aducă oamenii mai aproape de animale și să contribuie la dezvoltarea unei societăți în care câinii sunt respectați și iubiți ca membri ai comunității. Virgil Ianțu și participanții la eveniment demonstrează că prin gesturi mici, dar semnificative, putem face diferența în viețile acestor animale care ne oferă atât de multă bucurie și iubire necondiționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: