Redactia.ro
Home » Știri » Viviana Sposub a confirmat! Așteaptă primul său copil cu George Burcea

Viviana Sposub a confirmat! Așteaptă primul său copil cu George Burcea

GALERIE FOTO (2)

Viviana Sposub și George Burcea trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. După ce s-a zvonit că ar aștepta primul lor copil, totul a fost confirmat de concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Minunata veste a fost dezvăluită publicului chiar pe platourile de filmare de la Kanal D, cea care i-a transmis prima felicitări fiind Ilinca Vandici.

Primele zvonuri despre posibila sarcină a Vivianei Sposub au apărut în urmă cu câteva săptămâni, după ce George Burcea le-a dat de înțeles urmăritorilor săi din mediul online că va fi tătic din nou. Cei doi au evitat să adreseze acest subiect, însă în cele din urmă au decis să împărtășească vestea cea bună cu toată lumea.

În cadrul ediției precedente a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana a fost întrebată de Ilinca dacă așteaptă un copil, iar răspunsul concurentei a adus zâmbetul pe buzele tuturor celor din jurul său.

Viviana Sposub a confirmat! Așteaptă primul său copil cu George Burcea

Ilinca Vandici: Ești însărcinată?

Viviana Sposub: Da!

Ilinca Vandici: Felicitări, Viviana!

Viviana Sposub: Mulțumesc!

Concurentele sunt mereu glumețe la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar poveștile lor implică uneori detalii care nu fac parte din viața lor cu adevărat, așa că Tibi Clinci a fost indus în eroare de răspunsul Vivianei. Și-a dorit să clarifice dacă concurenta așteaptă cu adevărat un copil, iar răspunsul a fost unul scurt și afirmativ, care nu a lăsat loc de interpretări.

Tibi Clenci: Se întâmplă pe bune sau….?

Viviana: Da.

Viviana este pregătită să devină mamă

Vestea nu ar trebui să surprindă pe nimeni, mai ales că relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a evoluat cum nu se poate mai frumos în ultimul an. Chiar dacă au existat incertitudini în ceea ce-i privește la început, cei doi au demonstrat că au o relație matură, menită să dureze pentru totdeauna.

După ce a fost cerută de soție, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre planurile lor de viitor. Este cunoscut deja faptul că vizitele fiicelor lui George din căsnicia aduc multă fericire în viața lor, ceea ce înseamnă că Viviana și-a demonstrat deja aptitudinile de mămică.

Nu a negat niciodată că-și dorește un copil, însă a preferat să lase acest subiect sub semnul incertitudinii. A mărturisit că momentul acesta va fi o surpriză, care va fi împărtășit însă cu mult drag cu publicul său atunci când va fi cazul.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla.”, a declarat Viviana Sposub în exlusivitate pentru VIVA!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: