Redactia.ro
Home » TV » Viviana Sposub, declarații despre copiii lui George Burcea cu Andreea Bălan. „Mă ia gura pe dinainte”

Viviana Sposub, declarații despre copiii lui George Burcea cu Andreea Bălan. „Mă ia gura pe dinainte”

Ce a spus Viviana Sposub despre copiii iubitului ei, George Burcea, cu Andreea Bălan

Viviana Sposub a dat detalii picante despre cce se întâmplă în spatele ușilor închise din relația ei cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Totodată, ea a vorbit și despre copiii celor doi.

Viviana Sposub detalii din intimitatea cu George Burcea

Viviana Sposub a spus lucrurilor pe nume în podcastul „Stai să zic eu” cu Cosmin Natanticu și Dragoș Tetelu. Aceasta a dat detalii intime despre relația ei cu George Burcea, dar și despre divorțul dintre el și Andreea Bălan.

„Eu l-am iubit de când eram în Fermă, da, i-am zis că îl iubesc atunci. Eu nici nu știam ce mă așteaptă acasă. Am mai ieșit la întâlniri, prima dată când am ajuns acasă după Ferma nu am trecut la fapte. Abia apoi s-a întâmplat și a fost foarte fain”, a spus ea.

Totodată, ea a spus că nu se aștepta să se îndrăgostească.

„Eu nu m-am așteptat să mergem în Fermă și să facem așa ceva! Să ne îndrăgostim la televizor! Eu ieșisem dintr-o relație cu ceva timp în urmă (…).  și cum am ajuns acolo, am picat direct, m-am dus în cap efectiv”.

Mai mult, Viviana Sposub a declarat că ea îți dorește o familie și mulți copii cu George Burcea.

„Eu copil vreau… cinci! Mi-ar plăcea să am cât mai mulți copii. Dacă nu, am trei, gata! Cifra magică. Dacă am intrat cu cineva într-o relație, mereu mi-am închipuit că lucrez și construiesc la relația aia ca să stau toată viața, dacă nu, la revedere!”

Întrebată despre relațiile sale, după ce a declarat că nu a stat mai mult de două săptămâni cu un bărbat, ea a declarat că era vorba despre statul în aceeași casă. ”Cu George e prima dată când am trăit aceste sentimente”.

Viviana Sposub, declarații despre copiii lui George Burcea cu Andreea Bălan

Viviana Sposub a spus că actualul ei iubit nu a divorțat încă de Andreea Bălan și situația dintre ei e foarte delicată. Despre fetele celor doi ea a spus că nu le-a întâlnit, dar George le vizitează săptămânal.

„Eu sunt foarte sinceră, mă ia gura pe dinaninte. E o situație delicată ce se întâmplă între ei, cu copiii. Eu am primit mesaje din astea „Ai distrus o familie”, nu am distrus nimic! E prima relație de acest gen, nu m-am întânit cu copiii lui. Nu vreau să vorbesc despre treburile lor, nu am întâlnit copiii”, a spus Viviana Sposub.

”Ei nu au divorțat încă. Pentru că e pandemie și nu s-au putut prezenta acolo, nu s-a putut duce la bun sfârșit”.

De când se cunsoc, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub: Aveam cinci ani

Relația celor doi a avut succes pentru că s-au cunoscut la Fermă, deși fiind amândoi din Brăila, șansele sunt mari să se fi cunoscut mai demult. De altfel, ei sunt siguri că s-au întâlnit acum 19 ani, când fosta prezentatoare TV avea doar cinci ani.

„Nu cred că aș fi avut nicio treabă cu el dacă nu mergeam la Fermă. Acolo noi trăiam împreună, am văzut cum e el, de fapt. E o chestie mișto ce s-a întâmplat”, a spus Viviana Sposub.

„Eu și George ne gândeam că e posibil să ne mai fi întâlnit noi cândva. Eu când eram mică, aveam cinci ani, mă jucam în fața blocului și el acolo stătea. Are o poveste de viață așa… a locuit pentru o perioadă într-o mașină roșie și chiar în fața blocului meu. Este imposibil să nu ne fi intersectat”, a declarat Viviana Sposub.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: