Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub, înlocuită de o cântăreață la ”Vorbește Lumea”. Este tot o moldoveancă

Viviana Sposub, înlocuită de o cântăreață la ”Vorbește Lumea”. Este tot o moldoveancă

Viviana Sposub nu va mai fi la Vorbeste Lumea

Viviana Sposub nu va mai reveni la emisiunea ”Vorbește Lumea”. Focoasa brunetă a fost înlocuită cu o tânără tot din Botoșani și care va prezenta rubrica Meteo, din cadrul show-ului.

Viviana Sposub, înlocuită de o cântăreață la ”Vorbește Lumea”. Este tot o moldoveancă

Viviana Sposub a fost înlocuită în emisiunea ”Vorbește Lumea” cu o altă frumoasă brunetă. Este vorba despre Francisca, care este de profesie cântăreață și i se mai spune Kim Kardashian de România. Francisca va prezenta, zilnic, rubrica Meteo din cadrul ”Vorbește Lumea”, informează wowbiz.ro.

„ De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme”, a anunțat Cove în direct.

Francisca: ”Doamne, ce mă bucur!”

Francisca este foarte încântată de oportunitatea pe care a primit-o și este și emoționată, totodată.

”Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună. Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald.Şi eram tare supărat când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte”, a mărturisit Francisca.

Viviana Sposub, despre drumul către celebritate

Viviana Sposub este acum împreună cu Cristi Borcea, după ce au participat la emisiunea ”Ferma-Orășeni vs. Săteni”. Cei doi sunt un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Locuiesc sub același acoperiș și și-au cunoscut membrii de familie. În ceea ce privește partea profesională, Viviana Sposub a mărturisit într-un interviu, că și-a dorit de mică să fie celebră.

Viviana Sposub a cunoscut-o pe mama lui George Burcea

„Visul de a fi pe micile ecrane a fost în mintea și sufletul meu întotdeauna. Pentru asta m-am pregătit de mică! Nu cred că a existat în Botoșani vreun eveniment sau spectacol pe care să nu îl prezint sau la care să nu cânt. Asta știam cel mai bine să fac. Cu toate astea, mutarea în București a venit ca o schimbare a situației, însă nu pentru mult timp. Dacă în primul an de facultate m-am concentrat doar pe studii și nu am mai făcut nicio acțiune către pasiunea mea, în al doilea an de facultate am decis să fac ce îmi spune inima. Am urmat cursurile de televiziune și m-am perfecționat, iar prima oportunitate de a-mi începe cariera în televiziune nu a întârziat să apară.”, a spus Viviana Sposub pentru Viva.

Atunci când s-a mutat în Capitală, drumul către succes și către atingerea țelului în viață nu a fost unul ușor, mai spune focoasa brunetă.

”Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis. Voiam să mă dezvolt și să muncesc pentru cariera mea. La început, plecam în fiecare weekend acasă, la Botoșani. Făceam vreo 8-9 ore cu trenul, însă nu conta! Voiam să îmi văd familia, prietenii și iubitul de-atunci. Asta era singura mea bucurie. Însă ușor, ușor am început să cunosc tot felul de oameni și mi-am făcut prieteni și în București, m-am implicat în proiecte frumoase și, uite așa, toată viața mea s-a mutat în Capitală. Deși mi-a fost atât de greu la început, nu cred că m-aș mai vedea locuind în alt loc.”, a mai povestit vedeta, pentru sursa menționată anterior.

Viviana Sposub este noua vedeta de la TV - Instagram STAR, Monden

De altfel, recunoaște că aspectul fizic a ajutat-o să-și îndeplinească obiectivele.

„Aș fi cea mai ipocrită să spun că aspectul fizic nu a fost o componentă importantă în cariera mea! Dar am înțeles că frumusețea exterioară este vremelnică și de aceea am atât de mare grijă să mă păstrez frumoasă pe interior, să investesc în mine, să mă dezvolt și să transmit în jurul meu doar energie pozitivă! Oamenii sunt atrași de energie, nu de aspect. E mișto totuși dacă le valorifici pe ambele!”, este de părere Viviana Sposub.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: