Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns Viviana Sposub să lucreze în televiziune. Ce sacrificii a făcut

Cum a ajuns Viviana Sposub să lucreze în televiziune. Ce sacrificii a făcut

Viviana Sposub nu va mai fi la Vorbeste Lumea

Viviana Sposub se bucură de celebritate și succes la doar 23 de ani. Focoasa brunetă a povestit într-un interviu că și-a dorit de mică să fie în lumina reflectoarelor, iar pentru asta s-a pregătit intens. Pe cât de mare a fost visul, pe atât de mari au fost și sacrificiile.

Cum a ajuns Viviana Sposub să lucreze în televiziune

Viviana Sposub este cunoscută, mai nou, publicului drept concurentă la emisiunea Ferma, de la Protv, dar și asistentă la ”Vorbește Lumea”. Înainte de aceste două proiecte, ea a fost prezentatoare meteo la Observator. Ca să-și atingă țelul de a lucra în televiziune, Viviana a spus că s-a pregătit intens, din copilărie.

„Visul de a fi pe micile ecrane a fost în mintea și sufletul meu întotdeauna. Pentru asta m-am pregătit de mică! Nu cred că a existat în Botoșani vreun eveniment sau spectacol pe care să nu îl prezint sau la care să nu cânt. Asta știam cel mai bine să fac. Cu toate astea, mutarea în București a venit ca o schimbare a situației, însă nu pentru mult timp. Dacă în primul an de facultate m-am concentrat doar pe studii și nu am mai făcut nicio acțiune către pasiunea mea, în al doilea an de facultate am decis să fac ce îmi spune inima. Am urmat cursurile de televiziune și m-am perfecționat, iar prima oportunitate de a-mi începe cariera în televiziune nu a întârziat să apară.”, a spus Viviana Sposub pentru Viva.

Viviana Sposub a mărturisit că nu i-a fost ușor să ajungă pe micile ecrane. Drumul către succes a fost făcut pas cu pas până să ajungă în punctul dorit. Odată ce și-a atins scopul, Viviana recunoaște că nu i-a fost de la bun început ușor, dar, cu timpul s-a obișnuit și nu se mai vede în alt loc.

”Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis. Voiam să mă dezvolt și să muncesc pentru cariera mea. La început, plecam în fiecare weekend acasă, la Botoșani. Făceam vreo 8-9 ore cu trenul, însă nu conta! Voiam să îmi văd familia, prietenii și iubitul de-atunci. Asta era singura mea bucurie. Însă ușor, ușor am început să cunosc tot felul de oameni și mi-am făcut prieteni și în București, m-am implicat în proiecte frumoase și, uite așa, toată viața mea s-a mutat în Capitală. Deși mi-a fost atât de greu la început, nu cred că m-aș mai vedea locuind în alt loc.”, a mai povestit vedeta, pentru sursa menționată anterior.

Viviana Sposub: ”Aspectul fizic a fost important în cariera mea”

De altfel, frumoasa brunetă recunoaște că în drumul său către televiziune a ajutat-o și aspectul fizic. Însă, este conștientă că frumusețea exterioară este temporară și are grijă ca să se ocupe mai mult de dezvoltarea sa.

„Aș fi cea mai ipocrită să spun că aspectul fizic nu a fost o componentă importantă în cariera mea! Dar am înțeles că frumusețea exterioară este vremelnică și de aceea am atât de mare grijă să mă păstrez frumoasă pe interior, să investesc în mine, să mă dezvolt și să transmit în jurul meu doar energie pozitivă! Oamenii sunt atrași de energie, nu de aspect. E mișto totuși dacă le valorifici pe ambele!”, este de părere Viviana Sposub.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: