Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub e însărcinată? Mesajul postat de George Burcea

Viviana Sposub e însărcinată? Mesajul postat de George Burcea

GALERIE FOTO (2)

George Burcea a făcut, în această seară, o postare inedită pe rețelele de socializare, care i-a pus pe toți pe gânduri. Actorul a postat o imagine care ar indica faptul că va deveni din nou tătic. Să fie Viviana Sposub însărcinată? Iată care a fost mesajul postat de George Burcea

Viviana Sposub îl face tătic pe George Burcea?

Recent, Viviana Sposub a declarat că-și dorește să devină mămică, însă nu ne așteptam ca vestea cea mare să vină atât de curând. În această seara, George Burcea a postat un mesaj pe rețelele de socializare care ar indica faptul că cei doi urmează să devină părinți. El a împărtășit cu fanii internauți niște piciorușe de bebeluși, urmate de mesajul „E pe drum”.

Toți s-au gândit, evident, imediat la faptul că Viviana Sposub e însărcinată, însă pe conturile de pe rețelele de socializare ale acesteia este o tăcere absolută. Mai mult de atât, la o oră distanță de la primul mesaj, George Burcea a revenit cu un alt mesaj care debusolează: „Presa preia tot. Mia puțin partea artistică… Aia doare?”.

Acesta este mesajul postat de George Burcea

George Burcea a divorțat de Andreea Bălan în octombrie 2021

Momentan, nu există alte lămuriri pe baza acestui subiect. Cert e că actorul în vârstă de 33 de ani a finalizat procesul de divorț de Andreea Bălan tocmai în octombrie 2021. În urma acestei căsnicii, George Burcea este tatăl a două fetițe.

Vorbind despre o nouă căsnicie, George Burcea a declarat că este deschis unei noi provocări și ca sigur va ajunge în acest punct cu Viviana Sposub. ”Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit. În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr”, a spus George Burcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: