Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub, jignită de Nicoleta Dragne: „Se comportă ca un cățel bine dresat”

Viviana Sposub, jignită de Nicoleta Dragne: „Se comportă ca un cățel bine dresat”

GALERIE FOTO (2) Viviana Sposub, jignită de Nicoleta Dragne

Viviana Sposub, jignită de Nicoleta Dragne. Fosta ispită de la Insula Iubirii a atacat-o verbal pe iubita lui George Burcea. Viviana Sposub a fost jignită de Nicoleta Dragne în ediția de vineri, a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Viviana Sposub, jignită de Nicoleta Dragne: „Se comportă ca un cățel bine dresat”

Viviana Sposub, jignită de Nicoleta Dragne. Iubita lui George Burcea și fosta ispită de la Insula iubirii și-au adresat cuvinte dure în cadrul competiției Bravo, ai stil! Celebrities. În ediția ce va fi difuzată în această seara, Nicoleta Dragne a criticat-o pe Viviana Sposub. Blondina susține că din cauza fostei asistente Tv este criticată în mediul online. Mai mult, Nicoleta a spus că Viviana Sposub este o persoană răutăcioasă și invidioasă. „Așa cum vorbești la testimoniale, așa să ai curajul să vorbești și cu mine față în față. Este vorba de cum spui niște chestii și pot fi interpretate acasă. În platou, ea se comportă că un cățel bine dresat și când nu suntem noi de față, își arată ghearele”, declară Nicoleta Dragne.

Auzind aceste replici la adresa ei, Viviana Sposub a contrazis-o pe Nicoleta, spunând că ea nu are legătura cu faptul că este jignită în mediul online. „Nu poți să spui acum că din cauza mea ați primit mesaje… ar trebui să vă uitați la comportamentul vostru și de ce anumiți oameni vă dau anumite mesaje”, a spus Viviana. Într-o editie anterioară, iubita lui George Burcea a spus că vrea să îngroape clasamentul, iar acest lucru a stârnit reacții. Rivalele sale au fost uimite de schimbarea de atitudine a concurentei.„Cât am fost eu pe locul unu sau Pamfile, nu a vrut să îngroape clasamentul. Poate crede că noi merităm mai mult decât Raluca?”, a spus Ruxi.

Viviana Sposub, în lacrimi din cauza Nicoletei Dragne

În cadrul galei dedicate Zilei Naționale, Viviana Sposub a cântat live piesa „Foaie verde de-un harbuz”, dar Nicoleta Dragne a criticat dur acest moment. Vedeta a spus că tot evenimentul a fost lipsit de emoție. „În primul rând, eu n-am simțit nimic. Nu s-a transmis emoție”, a spus concurenta.

Simțindu-se jignită, Viviana a început să plângă. Din cauza acestui moment, fosta ispită de la Insula Iubirii primește mult hate în mediul online. Știind că urmează să fie eliminată, blondina a trecut la atac.

Reamintim că în urma unei discuții aprinse între Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile, cea din urmă a ieșit plângând și reproșându-i blondina că o șantajează. După acest moment, Pamfile nu s-a prezentat la emisiune, motiv pentru care a fost eliminată. „Dragilor, in primul rând vreau sa va multumesc pentru toate mesajele superbe pe care mi le trimiteti zilnic și in al 2-lea, va rog sa va rezumati doar la acest lucru cât timp voi fi in emisiune. Nu îmi doresc sa mai fiu votată, susținerea voastră aici, pentru mine este suficientă”, a trasmis Mădălina în mediul online.

Nicoleta a mărturisit că oamenii cred că ea ar avea o problemă personală cu Pamfile pentru că iubitul ei este fostul soț al șatenei. Nicoleta s-a împăcat recent cu Bruno Vlad, iar împreună au un băiețel, de aproape doi ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: