Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub, prima reacție după declarațiile lui George Burcea: „Ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi”

Viviana Sposub, prima reacție după declarațiile lui George Burcea: „Ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi”

GALERIE FOTO (6) Viviana Sposub, prima reacție după declarațiile lui George Burcea

Viviana Sposub, prima reacție după declarațiile lui George Burcea. În ultimele ore, internauții din spațiul public s-au împărțit în mai multe tabere, după ce George Burcea a transmis că unele femei merită să fie bătute de către partenerii lor. Ulterior, iubita sa, Viviana Sposub a avut prima reacție după derapajul scandalos al actorului.

Viviana Sposub, prima reacție după declarațiile lui George Burcea: „Ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi”

Viviana Sposub, prima reacție după declarațiile lui George Burcea. Sătul de critici și de ironiile venite din partea unor femei, George Burcea a transmis pe rețelele de socializare mesaj absolut debusolant. Actorul a declarat că unei femei ar trebui bătute de către partenerii lor „cu mese, cu scaune”. La scurt timp, internauții din spațiul public s-au împărțit în două tabere. Unii îl acuză pe actor că instigă la violență, în timp ce alții încearcă să-i scuze acțiunea. În urmă cu ceva timp, actorul a scos o carte în care vorbea despre tratarea violenței domestice, din cauza căreia mama sa a suferit foarte mult. Cartea ”Scrisoare către Ceaușescu” era bestseller al editurii Hyperliteratura, care ulterior a decis să retragă de la vânzare romanul, din cauza mesajului transmis de actor.

La scurt timp după derapajul actorului, iubita sa, Viviana Sposub, a avut prima reacție despre clipul video făcut de Burcea. Fosta asistentă tv a povestit că a primit numeroase mesaje în care este întrebată ce părere are despre mesajul iubitului ei. Spre surprinderea tuturor, Viviana a condamnat opinia lui George Burcea, dar a subliniat faptul că va fi alături de el în această situație. „Mentalitatea expusă în acel Live nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui nu ar trebui folosite în niciun contex vreodată.

Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care îl primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care a vorbit despre o reală problemă cu care femeile și nu numai se confruntă.Deși George militează pentru lupta împotriva violenței domestice de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut-o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei care „merită”.Nu rezonez cu ideile expuse în reacția lui nervoasă de pe Live și nu voi fi niciodată de acord cu violența, de orice fel ar fi ea”, a spus Viviana pe Instagram.

George Burcea nu a fost violent cu Viviana Sposub

Viviana Sposub a povestit că știa despre problemele cu care s-a confruntat George Burcea în copilărie, menționând că iubitul ei încearcă să se vindece de traumele suferite în trecut. De asemenea, vedeta a precizat că Burcea nu a fost niciodată violent cu ea, în niciun mod, iar dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, s-ar fi despărțit imediat de el. „Pentru toți oamenii care mă întreabă dacă am avut parte de violență în această relație. George nu a avut niciodată un comportament agresiv față de mine!Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, aș fi semnalat imediat fapta și aș fi părăsit relația, exact cum sfătuiesc să facă orice femeie. GEORGE NU ESTE UN AGRESOR! Cu toate astea, ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi și va trage ponoasele spuselor sale.„, a spus Viviana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: