Redactia.ro
Home » Monden » Vizită surpriză la Insula Iubirii. Cristina l-a primit lângă ea în pat pe Denis

Vizită surpriză la Insula Iubirii. Cristina l-a primit lângă ea în pat pe Denis

Vizită surpriză la Insula Iubirii. Cristina l-a primit lângă ea în pat pe Denis

Fanii emisiunii Insula Iubirii urmăresc cu sufletul la gură ce se întâmplă cu cei care au venit să își testeze relația. Surprizele se țin lanț pe insulă, iar momentele incitante sunt la ordinea zilei. Cristina a vut parte de o vizită surpriză la Insula Iubirii. L-a primit lângă ea în pat pe Denis!

Vizită surpriză la Insula Iubirii!

Cristina Nimereală și Sebastian Dascălu au participat la emisiunea „Insula Iubirii” de la Antena 1, pentru a-și supune la test relația. Nici aceștia nu au reușit să treacă „examenul fidelității”. Ulterior, între Cristina și ispita Bogdan s-ar fi înfiripat o legătură. Totuși, ispita Denis s-a arătat interesat de prezența Cristinei în emisiune.

Cristina l-a primit lângă ea în pat pe Denis

Concurenta Cristina de la Insula Iubirii s-a arătat interesată în mai multe rânduri de ispita Bogdan Ionescu. Totuși nu el este cel care a vizitat-o pe Cristina în miez de noapte. Aceasta s-a văzut cu ispita Denis. Mai mult, s-au sărutat în același pat.

Sărutări în pat între Cristina și ispita Denis

Ispita Denis și-a făcut apariția în camera Cristinei. Acesta pare că știe ce vrea pentru că s-a pus lângă ea în pat și a început să o sărute.

Ispita Florin: ”Dormi, Cristina? Dormi „tare”? Am primit un mesaj și vreau să-l transmit. Nu știu dacă îl cunoști pe Denis, dar e un băiat special. Și te-a invitat să stai la povești cu el”
Cristina: ”Spune-i lui Denis că poate veni aici, dacă vrea”

Cristina: ”Pericol! Ești nebun, ce vrei? (…) Ți-o iei, mă jur! Ce vrei de la viața mea? Faci ce spun ceilalți sau ce vrei?”
Ispita Denis: ”Fac ce vreau”
Cristina: ”Ce vrei tu să faci?”
Ispita Denis: ”Să stau aici”
Cristina: ”Atunci, stai aici”

Cristina și ispita Denis, ore în șir îmbrățișați, în pat

”Am unit paturile și am vrut să o îmbrățișez și am stat așa, am sărutat-o pe gât, pe umăr, pe spate…”, a spus ispita. Cei doi au stat câteva ore împreună, îmbrățișați, în pat.

Cristina Nimereală de la Insula iubirii, sezonul 6, are 30 de ani și este dentist. Tânăra locuiește în Brașov și se află într-o relație cu Sebastian de mai bine de un an.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: