Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman a izbucnit în lacrimi în mediul online. Ce se întâmplă cu actorul din „Adela”

Vlad Gherman a izbucnit în lacrimi în mediul online. Ce se întâmplă cu actorul din „Adela”

GALERIE FOTO (5) Vlad Gherman a izbucnit în lacrimi în mediul online

Vlad Gherman a izbucnit în lacrimi în mediul online. Este apreciat de mulți tineri din țară, iar după ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a trecut printr-o perioadă dificilă. Cei doi au fost împreună aproape 10 ani, iar anunțul despărțirii i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului. Recent,Vlad Gherman a izbucnit în plâns pe Instagram. Care a fost motivul?

Vlad Gherman a izbucnit în lacrimi în mediul online. Ce se întâmplă cu actorul din „Adela”

Vlad Gherman a izbucnit în lacrimi în mediul online. Vlad este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țară, și se bucură de un succes imens cu proiectele sale. Actorul s-a despărțit după aproape zece ani de relație de Cristian Ciobănașu, iar următoarea perioadă a fost una dificilă pentru el.

Vlad Gherman are o relație apropiată cu urmăritorii săi de pe Instagram, pe care i-a anunțat că urmează să posteze un nou clip video pe Youtube. Recent, fanii acestuia au fost șocați după ce a postat mai multe clipuri în timp de plângea. Actorul s-a uitat la mai multe imagini și videoclipuri din copilărie, în care apăreau și mulți membri ai familiei. „Este șocant pentru că mă emoționează foarte mult ce montez aici pentru că îmi aduc aminte de bunici și de oamenii care nu mai sunt. Abia aștept să vedeți!”, a povestit Vlad Gherman pe pagina sa de Instagram.

Vlad Gherman plange

Vlad Gherman, despre fosta sa iubită

După despărțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu iubește din nou. Artista s-a afișat deja cu noul partener, iar fanii se întreabă ce părere are Vlad despre acest lucru. Tânărul a postat pe rețelele de socializare un clip video în care a mărturisit că a aflat de acest băiat chiar de la Cristina. „Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta ”, a mărturisit Vlad Gherman.

Vlad a declarat că se înțelege foarte bine cu fosta iubită, mai ales că sunt colegi pe platourile de filmare. ”Uite că am ajuns aici, într-un punct în care putem să comunicăm și putem să fim doar prieteni. Că v-ați fi dorit să ne împăcăm, cel mai sănătos este să mergi înainte. Ți se pot întâmpla atâtea lucruri frumoase, care s-ar putea să nu ți se întâmple dacă rămâneai în continuare în relația respectivă”, a mai povestit Vlad Gherman.

Întrebat dacă este în căutarea unei noi relații, Vlad a declarat că momentan vrea să fie singur. „Nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de „doliu” și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare despre care vorbeam puțin mai sus.Oamenii evoluează și întotdeauna există riscul ăsta, pe care trebuie să și-l asume ambii parteneri. Asta nu înseamnă că noi nu ne-am iubit așa cum a văzut toată lumea. Înseamnă doar că ne aflam în puncte diferite ale evoluției noastre atunci când am hotărât să ne separăm drumurile.”, a declarat Vlad Gherman pentru Redactia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: