Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, discuție alături de Cristina Ciobănașu, în absența Oanei Moșneagu: „Cu cine vorbești? Cu Oana? Păi Oana nu știe…”

Vlad Gherman, discuție alături de Cristina Ciobănașu, în absența Oanei Moșneagu: „Cu cine vorbești? Cu Oana? Păi Oana nu știe…”

Vlad Gherman a reușit să-și găsească fericirea, după despărțirea de Cristina Ciobănașu, lângă Oana Moșneagu, colega lui de pe platoul de filmare al serialului „Adela”, cu care postează poze și filmulețe non-stop pe platformele sociale. Cei doi sunt de nedespărțit și apar împreună constant. Actorul și fosta iubită, Cristina Ciobănașu au rămas în relații bune, de prietenie atât în viața personală, cât și în cea profesională. Iată ce discuție au purtat de curând, în absența Oanei Moșneagu!

Vlad Gherman, discuție alături de Cristina Ciobănașu, în absența Oanei Moșneagu

De curând, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, aflați pe același platou de filmare au avut o discuție pe o filmare în care discutau în absența Oanei Moșneagu. Aparent Cristina Ciobănașu l-a luat la răspundere pe Vlad Gherman, deoarece stătea numai pe telefon:

„Chiar nu am timp, uite ce face el, în loc să fie atent la filmare, el stă și postează, dă mesaje. Cu cine vorbești? Cu Oana? Păi Oana nu știe că ai filmare astăzi?”, a întrebat pe filmare Cristina Ciobănașu, relatează Fanatik.

„Ba da! A fost la doctor, sărăcuța”, a spus Vlad Gherman, potrivit sursei citate.

Vlad Gherman, despre relația cu Oana Moșneagu

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea.E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a spus Vlad Gherman, pentru „Ok Magazine”.

Oana Moșneagu, despre relația cu Vlad Gherman

„Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a zis aceasta pentru „wowbiz.ro”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: