Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, primele declarații despre nuntă! Oana Moșneagu este în culmea fericirii: „Urmează pasul acela!”

Vlad Gherman, primele declarații despre nuntă! Oana Moșneagu este în culmea fericirii: „Urmează pasul acela!”

Vlad Gherman, primele declarații despre nuntă! Oana Moșneagu este în culmea fericirii: "Urmează pasul acela!"

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Cei doi se iubesc de doar aproape doi ani, dar lucrurile au evoluat foarte repede între ei. Au făcut deja planuri de nuntă și se pregătesc pentru marele eveniment. Actorul, fostul iubit al Cristinei Ciobănașu, a decis să facă marele anunț chiar el.

Vlad Gherman se însoară

Vlad Gherman trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a suferit mult după separarea de aceasta, dar acum iubește din nou și este foarte fericit pentru tot ce i se întâmplă. După 9 ani alături de cea care îi este și colegă de scenă, a luat viața de la început și se declară un bărbat fericit.

De aproape doi ani, Vlad și Oana Moșneagu formează un cuplu. Sunt foarte fericiți și simt că a venit momentul să facă și pasul cel mare. Chiar dacă la început au fost criticați și lumea nu a crezut în iubirea lor, se pare că au decis că trebuie să își unească destinele. Familiile lor se înțeleg bine, toți sunt fericiți, iar tot ce mai rămâne de făcut este să apară și inelul de logodnă care să concretizeze lucrurile.

„Părinții s-au cunoscut foarte repede, s-au plăcut, a fost așa o chimie instantanee. Părinții mei o iubesc maximum pe Oana, părinții ei mă plac pe mine foarte tare, e foarte bine din punctul acesta de vedere. Da, am în plan să o cer în căsătorie pe Oana. Ea oricum știe. Nu o să fie o chestie: „da, vezi că mâine te cer”, dar nici nu o să fie o chestie la care ea să nu se aștepte.

Vlad și Oana nu vor merge în luna de miere

Vlad spune că el și Oana au o relație serioasă și matură. Au trecut deja de iubirile ca în copilărie și se concentrează pe lucrurile care contează cu adevărat. După nuntă, vor lua în calcul și să își mărească familia, dar momentan au alte planuri în ceea cde privește cariera.

Cât despre distracția de după nuntă, nu se gândesc deloc la o lună de miere. Au trecut deja de acel prag și simt că au lucruri mai importante de făcut. În plus, au călătorit mult până acum și s-au distrat destul, ceea ce i-a ajutat să se cunoască mai bine.

„Da, e o chestie discutată și cu cât înaintăm în relația asta ne dăm seama că e din ce în ce mai bine. Am trecut de pragul acela, când treci de perioada “honey moon” (n.r. luna de miere) și așa, suntem din ce în ce mai bine și asta ne face pe amândoi să credem că e ce trebuie și că urmează și pasul ăla. Vedem când, eu zic că există un time perfect pentru toate. Nu știu dacă anul acesta se va întâmpla, o să vedem”, a mai declarat Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: