Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut că formează un cuplu: ”Da, este adevărat”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut că formează un cuplu: ”Da, este adevărat”

GALERIE FOTO (4) Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut că formează un cuplu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut că formează un cuplu. Luni de zile s-a zvonit că formează un cuplu, iar acum au recunoscut. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut că sunt într-o relație. Anunțul a fost făcut rețelele de socializare de actor, iar aceasta a postat mai multe imagini cu ei.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut că formează un cuplu: ‘Da, este adevărat”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut că formează un cuplu. După ce s-a speculat o lungă perioadă de timp că cei doi sunt împreună, actorii au postat pe rețelele de socializare primele imagini impreună, dar și un mesaj prin confirmă acest lucru. Actorul a mărturisit de abia acum pe pagina sa de socializare că are o relație cu iubita lui, Oana Moșneagu. În această după-amiază actorul a confirmat că se iubește cu Oana, postând primele imagini în calitate de cuplu. ”Da! Răspunsul la întrebarea voastră ”da”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu pe rețelele de socializare.

Fanii au fost bucuroși pentru cei doi, iar Vlad și Oana par mai îndrăgostiți ca niciodată. În urmă cu o zi, Vlad a postat o fotografie în timp ce se sărutau. Imaginea au filmat videoclipul unei piese, iar fanii au observat apropierea dintre cei doi.

Ce părere are Cristina Ciobănașu despre relația lui Vlad cu Oana

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, precum și fosta iubită a acestuia, Cristina Ciobănașu, lucrează împreună, în serialul Adela. Într-un material pentru Viva!, actrița a vorbit despr relația sa cu Vlad. La acea vreme, Oana declara că are o relație de prietenie strânsă cu Vlad, Mara și Alecs, mai ales că se întâlnesc zi de zi pe platourile de filmare. „Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm «Adela», pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți”, a declarat ea.

De asemenea, Cristina Ciobănașu nu s-a arătat deranjată de apropierea dintre ei. „Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru. Eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc.Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: